ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Καραόκε με ελεύθερη είσοδο στη Λυρική!

Αυτή την Κυριακή, η Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής μας καλεί σε… καραόκε ελαφράς μουσικής με ελεύθερη είσοδο.

Καραόκε με ελεύθερη είσοδο στη Λυρική!

Μια σχεδόν «παράνομη» οικογενειακή ή στο πλαίσιο στενού φιλικού κύκλου συνήθεια, το διαχρονικό καραόκε, έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή, για να δώσει την ευκαιρία της έκφρασης στους λάτρεις του ελαφρού τραγουδιού.

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνική Λυρικής Σκηνής μας καλεί σε ένα πρωινό… καραόκε ελαφράς μουσικής, με τίτλο «Μια φωνή την έχουμε».

Πρόκειται για εκδήλωση στο πλαίσιο του κύκλου «Κυριακάτικα πρωινά» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μια εβδομαδιαία συνάντηση των "φυλών" της Αθήνας. Τα "Κυριακάτικα πρωινά" της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ απευθύνονται στο ετερόκλητο και πολύχρωμο κοινό που κατακλύζει το Πάρκο και τους χώρους του ΚΠΙΣΝ και, κυρίως, στις οικογένειες που αναζητούν εναλλακτικές προτάσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Κύριος στόχος αυτού του κύκλου εκδηλώσεων είναι να φέρει σε επαφή το συγκεκριμένο κοινό με τις τέχνες που υπηρετεί η Εθνική Λυρική Σκηνή: την όπερα, την κλασική μουσική και το χορό, μέσα από μια σειρά πρωτότυπων συναυλιών, εργαστηρίων και δρώμενων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Πρέπει να είσαι λέρα για να κυβερνάς γαλέρα"

Ισπανική παροιμία

  • 1768 - Εκδίδεται για πρώτη φορά η εγκυκλοπαίδεια Britannica
    1903 - Η Κυβέρνηση Γεωργίου Θεοτόκη, αναλαμβάνει, στις 6 Δεκεμβρίου 1903 την εξουσία από την απερχόμενη Κυβέρνηση Δημητρίου Ράλλη
    1936 - Θεμελίωση του Σισμανογλείου Νοσοκομείου
    η ορθόδοξη εκκλησία εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Νικολάου (270 - 6 Δεκεμβρίου 343), επισκόπου στα Μύρα της Λυκίας]

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v