ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο

Ο Σύλλογος Φίλων του Γ. Ο. Ν. Κ «Οι Άγιοι Ανάργυροι» διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στο μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής.

Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο

Ο Σύλλογος Φίλων του Γ. Ο. Ν. Κ “ Οι Άγιοι Ανάργυροι” διοργανώνει  Συναυλία,  αφιερωμένη στο μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.   

Υπό τον μαέστρο και ενορχηστρωτή Παναγή Μπαρμπάτη.  

Με τίτλο: “ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ”

Είναι το μεγάλο χορωδιακό έργο του Μίκη Θεοδωράκη με την συμμετοχή 300χορωδών (11 χορωδίες) τούς σολίστ  Δημήτρη Μπάση, Γιώργο Περρή και τους λυρικούς Ελένη Βουδουράκη, Κάτια Πάσχου και Μπάμπη Βελισσάριο.

Θα ακουστούν αποσπάσματα από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο μεγάλος συνθέτης. Μεταξύ άλλων: “Άξιον  Εστί”, “ όμορφη πόλη”,  “Αρχιπέλαγος”“Μικρές Κυκλάδες”“Γειτονιά των αγγέλων” “Λιποτάκτες” “Πολιτεία” “Επιφάνεια”κ.α.

Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των  ογκολογικών ασθενών του Νοσοκομείου “ ΟΙ Άγιοι Ανάργυροι”και την λειτουργία του “Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού”.

Οι γυναίκες 40-69 ετών κυρίως μακροχρόνια άνεργες και οικονομικά αδύναμες μπορούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα προσυμπτωματικού πληθυσμιακού ελέγχου με στόχο την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού,να κάνουν δωρεάν Ψηφιακήμαστογραφία στο “Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστoύ” (Τίρυνθος 2 Πατήσιατηλ.210:2521418, www.stopcanser.gr) του Σύλλογος μας,όπου από το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 50.000 ψηφιακές μαστογραφίες 5.050 υπέρηχοι4.200 εντοπιστικές ακτινολογικές λήψεις, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο “ Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v