Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο

Ο Σύλλογος Φίλων του Γ. Ο. Ν. Κ «Οι Άγιοι Ανάργυροι» διοργανώνει συναυλία αφιερωμένη στο μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής.
Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο
Ο Σύλλογος Φίλων του Γ. Ο. Ν. Κ “ Οι Άγιοι Ανάργυροι” διοργανώνει  Συναυλία,  αφιερωμένη στο μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη.   

Υπό τον μαέστρο και ενορχηστρωτή Παναγή Μπαρμπάτη.  

Με τίτλο: “ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ”

Είναι το μεγάλο χορωδιακό έργο του Μίκη Θεοδωράκη με την συμμετοχή 300χορωδών (11 χορωδίες) τούς σολίστ  Δημήτρη Μπάση, Γιώργο Περρή και τους λυρικούς Ελένη Βουδουράκη, Κάτια Πάσχου και Μπάμπη Βελισσάριο.

Θα ακουστούν αποσπάσματα από τους κυριότερους ποιητικούς κύκλους που έχει μελοποιήσει ο μεγάλος συνθέτης. Μεταξύ άλλων: “Άξιον  Εστί”, “ όμορφη πόλη”,  “Αρχιπέλαγος”“Μικρές Κυκλάδες”“Γειτονιά των αγγέλων” “Λιποτάκτες” “Πολιτεία” “Επιφάνεια”κ.α.

Τα έσοδα της Συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των  ογκολογικών ασθενών του Νοσοκομείου “ ΟΙ Άγιοι Ανάργυροι”και την λειτουργία του “Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού”.

Οι γυναίκες 40-69 ετών κυρίως μακροχρόνια άνεργες και οικονομικά αδύναμες μπορούν να ενταχτούν στο πρόγραμμα προσυμπτωματικού πληθυσμιακού ελέγχου με στόχο την έγκαιρη διάγνωση καρκίνου του μαστού,να κάνουν δωρεάν Ψηφιακήμαστογραφία στο “Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστoύ” (Τίρυνθος 2 Πατήσιατηλ.210:2521418, www.stopcanser.gr) του Σύλλογος μας,όπου από το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 50.000 ψηφιακές μαστογραφίες 5.050 υπέρηχοι4.200 εντοπιστικές ακτινολογικές λήψεις, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο “ Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Info:

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 ώρα 20.30
Tιμές εισιτηρίων: Διακ. 40 ευρώ, Α΄Ζώνη 30 ευρώ, Β΄Ζώνη 25 ευρώ,Γ΄ Ζώνη 20 ευρώ. Κρατήσεις εισιτηρίων στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, 21 ημέρες πριν την Συναυλία.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v