Ο Σπύρος Γραμμένος δεν είναι ο τυπικός σου Βαλεντίνος

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με τις κόκκινες τιράντες προβάρει το ρομαντικό του φόρεμα και μιλά στο In2life για έρωτα και… άλλα.
Ο Σπύρος Γραμμένος δεν είναι ο τυπικός σου Βαλεντίνος

Πού θα σας βρει η 14η Φεβρουαρίου; Σε κάποιο ρομαντικό εστιατόριο παρέα με το έτερον ήμισυ; Στον καναπέ αγκαλιά; Μόνους με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι; Παρέα με το Youporn;

Τον Σπύρο Γραμμένο θα τον βρει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, όπου παρέα με αγαπημένους του φίλους – Τσολιάς Ελληνοφρένειας, Βύρων Θεοδωρόπουλος, «έντεχνη φίλη» και άλλοι – θα τραγουδήσει με αγάπη και πάθος προς γνώση και συμμόρφωση.

Λίγες ημέρες, λοιπόν πριν αναδείξει τον Έρωτα από τη μουσική σκηνή της Φραντζή, μας χάρισε μια ομολογουμένως ερωτική συνέντευξη απαντώντας σε καίρια ερωτήματα όπως…

Θα ντυθείς φέτος τις Απόκριες; Αν ναι, τι. Αν όχι, γιατί;

Δεν θα ντυθώ. Ντυνόμαστε κάθε μέρα και παίζουμε πολλούς ρόλους. Δεν περιμένω τις Απόκριες για να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό και τα βίτσια μου. Θα ντυνόμουν όμως σε κάποια άλλη εποχή, μάλλον ντόμινο.



Τι φάση με τις κόκκινες τιράντες; Χρόνια τώρα το’ χω απορία.

Οι τιράντες μπήκαν στην ζωή μου πριν δεκαπέντε χρόνια και μείνανε. Πλέον είναι στολή εργασίας. Δεν μπορώ να παίξω χωρίς αυτές. Το έχω κάνει, αλλά αισθάνθηκα περίεργα. Τις φόρεσα κάποτε για να μου σταθεί ένα παντελόνι και πλέον δεν θυμάμαι ποιο ήταν αυτό το παντελόνι.



Τι αγαπάς περισσότερο αυτές τις ημέρες; Ή και γενικά στη ζωή σου.

Γενικά αγαπάω την ειλικρίνεια, τις μέρες με ήλιο, τις μέρες με συννεφιά, τις βόλτες με τα πόδια, τις κουβέντες με τους φίλους, το άρωμα του καφέ, το ψάρεμα, την θάλασσα, και χιλιάδες άλλες ομορφιές. Αυτόν τον καιρό αγαπάω πολύ το ραδιόφωνο και ειδικά το toradiofono.gr που βρίσκομαι τα πρωινά Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 11:00-12:15.



Πιστεύεις στον έρωτα με την πρώτη ματιά;

Φυσικά. Αυτό είναι ο έρωτας. Αν είναι να το ψάχνουμε με διάφορες ματιές λέγεται κάπως αλλιώς. Δεν ξέρω πως, αλλά δεν είναι έρωτας. Ο έρωτας είναι αυτό που παθαίνεις μόλις εκεί, στην αρχή, στην πρώτη ματιά, στην πρώτη κουβέντα. Το θέμα είναι να μπορέσεις να το κρατήσεις εκεί και στην δεύτερη και στην τρίτη και στις υπόλοιπες ματιές.



Πώς προέκυψε ο Αποστόλης επί σκηνής;

Είναι κάτι που το συζητάγαμε χρόνια και που το ήθελε κι αυτός πολύ. Φέτος ωρίμασαν οι συνθήκες και το κάναμε. Του πάει η σκηνή. Είναι ο τσολιάς της καρδιάς μας.

Ποια είναι η «ξανθιά έντεχνη φίλη» σου; Και ποια η σχέση σου με το έντεχνο εν γένει;

Αυτές είναι δυο ερωτήσεις. Πονηρό. Προσπαθείτε να μου πάρετε πληροφορίες Δεν ξέρω τι είναι το έντεχνο. Λένε διάφοροι πως παίζουν έντεχνο αλλά δεν υπάρχει τέχνη. Η ξανθιά φίλη μου είναι έκπληξη και θα το αποκαλύψω στις 14.

Ποιος είναι ο τραγουδοποιός με χωρίστ… γενικά ποιοι είναι όλοι αυτοί μαζί σου και τι θα κάνουν;

Είναι οι φίλοι μου που τους κάλεσα στο πάρτι μου. Θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε, θα φάμε καναπεδάκια και μπόμπες και μετά θα φιληθούμε.

Προσπάθησε να πείσεις σε 3 γραμμές τα ερωτευμένα ζευγαράκια να έρθουν Σταυρό του Νότου ανήμερα του Αγίου, και να μην πάνε σε ρομαντικό εστιατόριο με σετ μενού και θέα Ακρόπολη.

Σε τρεις γραμμές δεν θα είναι πολύ εύκολο να πείσω κάποιον να αφήσει το ρομαντικό εστιατόριο ή ένα ακριβό δωμάτιο που μπορεί ήδη να το έχει προπληρώσει με κάρτα και να μην γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αν γίνεται, να χάσει ένα μεγάλο ποσό. Βέβαια σ ‘εμάς θα περάσει καλύτερα.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Info:

14 Φεβρουαρίου 2018, ώρα προσέλευσης 21.30
Σταυρός του Νότου, Κεντρική Σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 37, τηλ: 210 9226975
Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v