Το Up Festival επιστρέφει στην Αμοργό!

Για έξι ημέρες το νησί της Αμοργού γεμίζει μουσικές αγαπημένων καλλιτεχνών, all day events και σούπερ after parties.
Το Up Festival επιστρέφει στην Αμοργό!

Το Up Festival επιστρέφει στην Αμοργό και προσκαλεί για άλλη μια χρονιά όλους, όσοι θέλουν να περάσουν μία εβδομάδα σε απόσταση αναπνοής από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες και τη θάλασσα. Έξι ημέρες, στον όρμο της Αιγιάλης, γεμάτες live εμφανίσεις, all day events & after parties!

Μεγάλη υποδοχή; Την Τρίτη 11 Ιουλίου, στο λιμάνι της Αιγιάλης για ένα ανατρεπτικό live!
Οι NOISE FIGURES κάνουν ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου τρίτου τους άλμπουμ και τις 3 ευρωπαϊκές περιοδείες (έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με πολλά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας rock σκηνής) για να φτάσουν το απόγευμα της Τρίτης στο νησί πάνω σε ένα καΐκι, από το οποίο δε σκοπεύουν να κατέβουν, αλλα να μας χαρίσουν ένα μοναδικό οπτικό και ηχητικό θέαμα παίζοντας live πάνω σε αυτό, σημαίνοντας έτσι την έναρξη του φεστιβάλ!

Από την επόμενη, η μέρα ξεκινάει και τελειώνει στο Ammos Beach Bar. Τη μουσική αναλαμβάνουν από νωρίς djs χτίζοντας την ατμόσφαιρα μέχρι τα πρώτα sound checks του main stage και συνεχίζουν μετά το τέλος των live έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Συνοδεία καφέ, snacks, παγωμένης μπύρας FIX, μικρών - αλλά γεμάτων ένταση εκπλήξεων από τα mini PICK Crackers Παπαδοπούλου, δροσιστικά παγωτά BOSS και φυσικά, βουτιές στη θάλασσα!

Το Main Stage υπόσχεται να μη μας αφήσει σε ησυχία, με την παρουσία των ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ & 100*C, ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ & Β-ΜOVIES, ΦΟΙΒΟΥ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑ, MAΤΟΥΛΑΣ ΖΑΜΑΝΗ, THE LAST DRIVE, 1000MODS, ΧΑΧΑΚΕS, BAZOOKA, LEON OF ATHENS και πολλών άλλων καλλιτεχνών (18 στο σύνολο!) να αποτελούν εγγύηση για τις πιο καυτές συναυλιακές νύχτες του καλοκαιριού.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Up Festival μπορείς να βρεις t-shirts, καπέλα και τσάντες με τα φετινά σχέδια, όπως τα έχουν εμπνευστεί graphic designers της πόλης, αλλά και πολλά αναμνηστικά που σίγουρα θα τα χρειαστείς τις ημέρες στο νησί.





Info:

Τρίτη 11 Ιουλίου – Κυριακή 16 Ιουλίου 2017
Αιγιάλη, Αμοργός
Δημοτικό Parking & Ammos Beach Bar
Τιμή Εισιτηρίου για τα live events του main stage: 15ευρώ/4ήμερο -- 5ευρώ/ημέρα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v