Έρχεται η Γιορτή Κάνναβης στην Αθήνα

Το 13ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνας, έρχεται στις 5-6 Μαΐου, με τρεις μουσικές σκηνές, δεκάδες καλλιτέχνες και πολλές παράλληλες δραστηριότητες.
Έρχεται η Γιορτή Κάνναβης στην Αθήνα

Ένα φεστιβάλ διεκδίκησης και διαμαρτυρίας για την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και τη νομιμοποίηση της Κάνναβης θα λάβει χώρα στην Αθήνα, με 3 μουσικές σκηνές με δεκάδες καλλιτέχνες, ομιλίες, εργαστήρια, προβολές, έκθεση σκίτσων, βιβλίων, chai shop, bar, market (φαγητά και χειροτεχνίες) και ενημερωτικά περίπτερα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

"Tο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ γίνεται ενάντια σε όλες τις απαγορεύσεις και ενάντια σε όλους τους εθισμούς. Τάσσεται ενάντια σε κάθε ναρκο-κουλτούρα, ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών, ενάντια στην καταστολή των ελευθεριών και τη βία, ενάντια στην ύπνωση, την πολυτοξικομανία, την αλόγιστη, εγωπαθή και υπερβολική χρήση ουσιών κάθε λογής. Είναι ενάντια σε κάθε κουλτούρα νάρκωσης, αποβλάκωσης, φρικαρίσματος και στρουθοκαμηλισμού.

Σε καμία περίπτωση δεν διαφημίζει τη χρήση ουσιών. Αντίθετα γίνεται να διεκδικήσουμε πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές για την Κάνναβη και την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις, για να πληροφορήσουμε τον νέο κόσμο αδογμάτιστα για την επικινδυνότητα των ουσιών που καταναλώνουν και να αντιμετωπίσουμε την εξάρτηση από αυτές ανθρώπινα με βάση την τοξικότητά τους.

Καλούμε τον κόσμο που θα συμμετέχει στο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ, να σεβαστεί το χώρο που θα μας φιλοξενήσει, συμβάλλοντας υπεύθυνα στην καθαριότητα και την περιφρούρηση του χώρου.

Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα στους διοργανωτές, τους καλλιτέχνες και όλους τους παρευρισκόμενους, όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς, δεν υπάρχει αντίτιμο εισόδου ή κερδοσκοπικά οφέλη. Το φεστιβάλ είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδιαχειριζόμενο. Η αυτοργάνωση, η εθελούσια υπεύθυνη συμμετοχή, η απελευθέρωση του Δημόσιου Χώρου και η αντι-εμπορευματική λογική διέπουν την λειτουργία του Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ".

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5

KRAK IN DUB [FR], BLEND MISHKIN & ROOTS EVOLUTION, FUNDRACAR, YINKA & THE FUZICS, VLASTUR BAND, PROFESSOR SKANK ft. MC YINKA & BIG SHINE, DOC, GEORGE APERGIS, PETROS FLOORFILLER, MAMALETTA, TIMEWARP, RADIO SOL, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΛΛΗΣ, ΦΑΚΑ, ALMOST DEFF, RANKIN JOHNNY, DUB RIOTS & INDAMOUSE ft. BLUEZ, VAIBONE, BRAK & DJ MOYA, WEIRD & DJ TWELVE, KAIFI, RISING GALAXY, CRYSTAL ZERO, JUNIOR X, SELECTOR NESTA.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5

ZION TRAIN [UK], NUMA CREW [IT], 63 HIGH, SPACE SLAVERY, 307 JAM SQUAD, BALKAN RIDDIMS, DUB ADVENTURE, SKG'S DUB ALLIANCE, FLECK, HARRIS, ANNA MYSTIC, BASS DELIGHT, TWINSANITY & DJGZAS, ZORO & BUZZ, FER DE LANCE, Ψ, SEXY CHRISTIANS, KILIMANJARO, RASTAYOUTH, A@H2O, INSOM, ARTIZDA, BASIK1, RΛKO, JUNGLE BUNNY, KALEYA, SISTAH JAMMAROOTS, DONNIE DUB, BREDDA AHMED.

Info:

5-6 ΜΑΗ 2017
ΑΛΣΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΟΥΔΙ
Εθνική Γλυπτοθήκη
είσοδος από Κατεχάκη
(προς θέατρο Badminton)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v