Deitra Farr & Matthew Skoller Band στο Half Note

Η μαγεία του αυθεντικού Chicago Blues ζωντανεύει στη σκηνή του Half Note, από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και για τέσσερις μέρες.
Deitra Farr & Matthew Skoller Band στο Half Note
Έκτακτη ανακοίνωση: Ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας στο πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον της Zora Young που προέκυψε μόλις χθες (24/1) την ανάγκασε να μας ενημερώσει ότι αδυνατεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τις προγραμματισμένες συναυλίες της στο Half Note με τον Matthew Skoller.  

Ωστόσο, το Half Note θέλοντας να φανεί απολύτως συνεπές προς το απαιτητικό κοινό του και την ποιότητα των παραστάσεων που παρουσιάζει επικοινώνησε αμέσως με την εξίσου μεγάλη κυρία του αυθεντικού Chicago Blues Deitra Farr, η οποία δέχτηκε πρόθυμα να μοιραστεί τη σκηνή με τον παλιό της φίλο και συνεργάτη Matthew Skoller.

Έτσι, το στοιχείο του Chicago Blues θα παραμείνει δυνατό και η εξαιρετική φωνή της Deitra Farr θα πλαισιώσει τον κορυφαίο αρμονικίστα Matthew Skoller και την μπάντα του.

Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 27 έως Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ο αυθεντικός Chicago Blues ήχος θα πλημμυρίσει το Half Note Jazz Club.

Μαζί με την μεγάλη φωνή της Deitra Farr, ο εξαίρετος αρμονικίστας Matthew Skoller και η καταπληκτική μπάντα του, στις τέσσερις συναυλίες τους στο Half Note, στήνουν μια μεγάλη γιορτή του κλασικού και αυθεντικού ήχου του Chicago Blues.

Deitra Farr - φωνητικά
Matthew Skoller - φυσαρμόνικα / φωνητικά
Chris Rannenberg - πιάνο / πλήκτρα
Stan Noubard Pacha - κιθάρα
Fred Jouglas - μπάσο
Pascal Delmas - ντραμς


Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς

Παρασκευή 27 έως Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22:30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30
Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη)

*** την Δευτέρα 30/1 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες
για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές

Προπώληση: www.viva.gr, Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 9213310
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v