ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιώργης Χριστοδούλου κάνει «Καντάδα» στον Πύργο

Ο πολυτάλαντος «flâneur» σε μια μοναδική εμφάνιση στον Πύργο της οδού Θήρας.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου κάνει «Καντάδα» στον Πύργο

Μετά από δυο χρόνια σιωπής και σε πείσμα της κρίσης και της γενικής κατήφειας, μία Ένωση Πολιτών (Ένωση Πολιτών Πλατείας Καλλιγά) και δύο Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες (MonuMenta και Θήρας 54 Καθημερινός Πολιτισμός), μα πάνω απ’ όλα φίλοι με κοινό όραμα και επίμονο ενδιαφέρον για την Αθήνα, ενώνουν για τρίτη φορά τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια βραδιά με άρωμα παλιάς Αθήνας, στον νεογοτθικό Πύργο της οδού Θήρας.

Ο πολυτάλαντος «flâneur», κατά κόσμον Γιώργης Χριστοδούλου, έρχεται απευθείας από τη Βαρκελώνη στον πιο ατμοσφαιρικό κήπο της πόλης, για να μας ταξιδέψει με την «Καντάδα» του σε άλλες εποχές. Συνοδευόμενος από τον Χάρη Σταυρακάκη στο ακορντεόν, θα ερμηνεύσει με τον ιδιαίτερο τρόπο του αξέχαστα τραγούδια των Αττίκ, Γιαννίδη, Ραπίτη, Σουγιούλ, Χαιρόπουλου κ.ά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε κάθισμα για όλους, με καλή διάθεση όμως θα βολευτούμε και θα διασκεδάσουμε!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, 6.30 μ.μ.
Θήρας 54, Πλ. Αμερικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το σεξ χωρίς έρωτα δεν είναι πάντα γελοίο. Αλλά είναι πολύ πιο γελοίος ο έρωτας χωρίς σεξ."

Βολίνσκι, Γάλλος σκιτσογράφος

  • 48 π.Χ. - Ο Ιούλιος Καίσαρας νικά τον Πομπήιο στην μάχη των Φαρσάλων.
    378 - Μάχη της Αδριανούπολης: Ο Ρωμαϊκός στρατός υπό τον Αυτοκράτορα Ουάλη ηττάται από τους Βισιγότθους. Ο Ουάλης σκοτώνεται μαζί με τα 2/3 του στρατού του.
    1945 - Η δεύτερη ατομική βόμβα πέφτει στο Ναγκασάκι

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v