Μπάμπης Στόκας, Χρήστος Θηβαίος στο παλιό αμαξοστάσιο

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης 3оn3 Giаnts ο Μπάμπης Στόκας και ο Χρήστος Θηβαίος μοιράζονται, μεταξύ άλλων, τη σκηνή στο παλιό αμαξοστάσιο στο Γκάζι.
Μπάμπης Στόκας, Χρήστος Θηβαίος στο παλιό αμαξοστάσιο
Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο μουσικοαθλητικό еvеnt στη χώρα έχει ξεκινήσει.
Το «3оn3 Giаnts», το αυθεντικό «3оn3», έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ταξιδεύει παντού, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να αγωνιστούν στα ειδικά γήπεδα, τα μοναδικά που είναι αναγνωρισμένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, υπό τους ήχους μάλιστα Livе μουσικής από σπουδαίους καλλιτέχνες.

Το «3оn3 Giаnts» πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα ανεπανάληπτο 6ήμερο еvеnt στο κέντρο της Αθήνας, μια γιορτή που όμοιά της δεν έχει υπάρξει, συνδυάζοντας το μπάσκετ μετά μουσικής. Από τις 14 Ιουλίου και μέχρι τις 19 Ιουλίου, το Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι, μετατρέπεται σε χώρος ψυχαγωγίας από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέροντας σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και φύλων μια αξέχαστη εμπειρία.

Την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, την Πέμπτη 14 Ιουλίου, στη σκηνή ανεβαίνουν οι Μπάμπης Στόκας, Χρήστος Θηβαίος, Κώστας Παρίσης, Μιρέλα Πάχου, Αριστέα Μαγκλάρα, Βαγγέλης Μαραζάκης.

Οι συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 19.00, ενώ οι πόρτες του Αμαξοστασίου θα είναι ανοιχτές από τις 11.00 το πρωί ως τα Μεσάνυχτα. Η είσοδος για τις συναυλίες κοστίζει 4€ με μια μπύρα ή αναψυκτικό, ενώ η είσοδος στον χώρο εκτός ωρών συναυλιών είναι ελεύθερη.

Πληροφοριες-Προπωληση: 210-2520787, 211-2203444, www.viva.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v