Τάνια Τσανακλίδου: Μείναν τα τραγούδια μόνα

Η Τάνια Τσανακλίδου μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες, παρουσιάζει μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.
Τάνια Τσανακλίδου: Μείναν τα τραγούδια μόνα

Η Τάνια Τσανακλίδου μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες, παρουσιάζει μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά που συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, καθώς ερμηνεύει μόνο τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για το θέατρο, στην παράσταση στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2016.

Η ίδια η Τάνια Τσανακλίδου αναφέρει σχετικά: «Αυτό που κάνει μια θεατρική παράσταση μοναδική, πέραν της καλλιτεχνικής της αξίας, είναι το γεγονός ότι δεν καταγράφεται, παρά μονάχα στο νου και την καρδιά μας. Κι έπειτα η μνήμη κάνει τις επιλογές της. Μπερδεύει πρόσωπα και ρόλους, γεμίζει τις σιωπές με προσωπικές ιστορίες. Ξεχνάμε πώς ακριβώς ήταν η πλοκή, γεμίζουν σκιές οι εικόνες. Ο χρόνος έχει παγώσει. Στιγμές μονάχα και εικόνες γεμάτες σκιές σε παλιές φωτογραφίες.

»Και ξαφνικά, ακούς ένα τραγούδι απο εκείνη την παράσταση, που αμυδρά θυμάσαι, και να την η Μελίνα ολοζώντανη, να ανεβαίνει την σκάλα απ' το Υπόγειο στο φεγγάρι! Ξαναγυρνούν οι ηθοποιοί στους ρόλους τους και ξαναστήνεται η σκηνή. Μόνα τους, ολομόναχα τα τραγούδια, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα ζωντανεύουν πρόσωπα μυθικά και ιστορίες, που ενα βράδυ κάτω απ' τ' άστρα εξομολογήθηκαν οι άνθρωποι στους θεούς τους».

Info:
Ώρα έναρξης στις 21.30
20€
10€ (Φοιτητικό)
5€ (Άνεργοι-A.μεΑ.)

Πληροφορίες εισιτηρίων

Διευθύνσεις και ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων:

• Κεντρικά
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 17:00, Σάββατο: 9:00 – 15:00

• Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Νομός Αργολίδας
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Πέμπτη: 9:00-19:00, Παρασκευή- Σάββατο: 9:00 – 21:00
Σε ημέρες παραστάσεων, μία ώρα πριν από την προβλεπόμενη έναρξή τους, τα Εκδοτήρια των συγκεκριμένων θεάτρων εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας

• Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00

• Λοιποί χώροι
Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων. Εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας

Άλλα σημεία πώλησης:
• Καταστήματα Public
• Reload Stores
• Eυριπίδης

Παραλαβή εισιτηρίων:
• Από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 09:00-15:00
• Από τους χώρους των εκδηλώσεων (τα ταμεία ανοίγουν δύο ώρες πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης. Κατά την πρώτη ώρα διαθέτουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις, ενώ τη δεύτερη εξυπηρετούν μόνο τους θεατές της παράστασης της ημέρας)
• Με courier (χρέωση € 3,5 ανά αποστολή – Διαθέσιμο μόνο για Ελλάδα).

Εισιτήρια μειωμένης τιμής:

Φοιτητικό εισιτήριο
Ισχύει για παιδιά και νέους από 6 έως 18 ετών, φοιτητές, πολύτεκνους, στρατιώτες, άτομα άνω των 65 ετών, σκηνοθέτες, χορογράφους, ηθοποιούς, χορευτές, θεατρολόγους και μόνο κατόπιν επίδειξης της αντίστοιχης ταυτότητας.

– Η είσοδος απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 6 ετών.

Εισιτήριο των 5 ευρώ
Ισχύουν για άτομα με 67% και άνω αναπηρία, καθώς και για ένα συνοδό, σε προβλεπόμενες θέσεις και μόνο κατόπιν επίδειξης σχετικής βεβαίωσης.

Ισχύουν για ανέργους σε περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά εκδήλωση και μόνο κατόπιν επίδειξης της ενημερωμένης κάρτας ΟΑΕΔ ή υπηρεσιακής βεβαίωσης. Δυνατότητα αγοράς μόνο από τα κεντρικά Εκδοτήρια έως και μία ημέρα πριν από την έναρξη της παράστασης.

Ομαδικές Αγορές
•Για μία αγορά περισσότερων των 10 εισιτηρίων κανονικής τιμής ισχύει έκπτωση 10%.
• Για ομαδικές αγορές (21 και πλέον εισιτηρίων κανονικής τιμής) ισχύει έκπτωση 20% επί του αντιτίμου. Μπορείτε να καλέσετε στο +30 210-3222720 (09:00 – 17:00) ή να στείλετε email στο [email protected].

ΑμεΑ
Για κρατήσεις ΑμεΑ μπορείτε να καλέσετε στο 210-3222720 (09:00 – 17:00) ή να στείλετε email στο [email protected].
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v