Ο Κωστής Μαραβέγιας στήνει "Κατάστρωμα" στο Μέγαρο

Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Ο Κωστής Μαραβέγιας στήνει Κατάστρωμα στο Μέγαρο
Ο Κωστής Μαραβέγιας υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι με τον δικό του «ταξιδιάρικο» τρόπο. Με νέο άλμπουμ με τίτλο «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου, στον χώρο που αγάπησε και τον αγάπησε με πάθος! Αποδεικνύεται κάθε χρονιά και η αγάπη του κόσμου γι’ αυτό το πάντρεμα! Tα εισιτήρια για την πρώτη συναυλία εξαντήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι προστίθεται και δεύτερη συναυλία, το Σάββατο 25 Ιουνίου!

Δυο συναυλίες- γιορτή με πανηγυρικό χαρακτήρα, οπλισμένες με μουσική και ελπίδα και με μια διάχυτη διάθεση αντίστασης στον αρνητισμό, την αγωνία και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας. Έχοντας στο ενεργητικό του, μια σειρά από τρία sold out τριήμερα στον Κήπο τις προηγούμενες χρονιές, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει γίνει συνώνυμο με τις ξέφρενες, γεμάτες ενέργεια, εμφανίσεις του, που διασκεδάζουν και τους πιο απαιτητικούς. Βραδιές γεμάτες καλοκαιρινή ξενοιασιά, χαρούμενη διάθεση, μουσική, τραγούδι, χορό, και πολλή γοητεία.

Την Παρασκευή λοιπόν 24 και το Σάββατο 25 Ιουνιου, θα γίνουμε όλοι, μια μεγάλη κεφάτη παρέα, να τραγουδήσουμε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τα καινούργια κομμάτια, από το νέο του άλμπουμ «ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ» και να περάσουμε όπως πάντα, υπέροχα!

Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου και της Minos EMI

Προπώληση εισιτηρίων: 12 € 
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο: 14 €

Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια του Μεγάρου και στα καταστήματα Γερμανός.

Ηλεκτρονική Προπώληση εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες
210 72 82 333
megaron.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v