ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Hernan Cattaneo στο Βolivar Beach Bar

Ο κορυφαίος dj και παραγωγός έρχεται για ένα μοναδικό live set στο Βolivar Beach Bar, την Παρασκευή 10 Ιουνίου.

Ο Hernan Cattaneo στο Βolivar Beach Bar

Το Βolivar Beach Bar παρουσιάζει τον Hernan Cattaneo έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον αγαπητούς στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο dj/producers της παγκόσμιας ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής.

Το όνομα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις , ο Αργεντίνος μάγος των Decks Hernan Cattaneo μας φέρνει τον αέρα από τα μοναδικά Dj set στα κορυφαία club και φεστιβάλ του κόσμου όπως Tomorrowland, Space, Cielo, Creamfields, MWC, Burning Man, γεμάτο από ήχους της σύγχρονης house σκηνής έχοντας στις αποσκευές τους αρκετό νέο υλικό και έμπνευση.

O Hernan Cattaneo είναι συνώνυμο του πάθους και της αγάπης για την μουσική με πάρα πολλές παραγωγές σε σημαντικά lebels όπως Perfecto του πασίγνωστου Paul Oakefold, την Urban Torque και την διάσημη Rennaisance που εκτός των παραγωγών του έχει δημιουργήσει και 6 cd συλλογές με μεγάλη επιτυχία και ακροαματικότητα.

Hernan Cattaneo 

Ο κορυφαίος dj και παραγωγός υπόσχεται ένα εκπληκτικό dj set στο Bolivar Beach bar με μουσικές και ρυθμούς που ξεφεύγουν απ 'τα ηχεία κατακλύζοντας την παραλία με μελωδία, ηχοχρώματα.

Νικητές:

Δήμητρα Ηρακλή
Ελευθερία Σφηναρολάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v