Ο Γιάννης Χαρούλης στην Ακτή Πειραιώς

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του album «Χίλια καλώς σμίξαμε», ο Γιάννης Χαρούλης θα ξεκινήσει εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς από τις 13 Φεβρουάριου.
Ο Γιάννης Χαρούλης στην Ακτή Πειραιώς
Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 13 μέχρι 28 Φεβρουαρίου. Αυθεντικός και μοναδικός, όπως πάντα, θα ερμηνεύσει με την δωρική φωνή του τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλων σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει μέσα στα χρόνια. Η κρητική παράδοση έχει φυσικά ιδιαίτερη παρουσία στα live του Γιάννη Χαρούλη.

Τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς βάφτισε το νέο του διπλό cd, από την ζωντανή ηχογράφηση στο Θέατρο του Λυκαβηττού το 2013.Το cd θα κυκλοφορήσει 16 Φεβρουαρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα δίσκων.

Στο τέταρτο ολοκληρωμένο cd του καλλιτέχνη αποτυπώθηκαν δυο μαγικές συναυλίες, δυο βραδιές γεμάτες συναίσθημα, συγκίνηση και όλα όσα προκαλεί η ιδιαίτερη φωνή και παρουσία του Γιάννη Χαρούλη με το λαούτο πάνω στη σκηνή.

Το cd ηχογραφήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, στο Θέατρο Λυκαβηττού οπού ανέβηκαν να ακούσουν τον καλλιτέχνη πάνω από 15,000 θεατές στο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε πριν από 11 χρόνια να τραγουδάει, στη συναυλία - αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη με τον Χρηστό Θηβαίο. Το cd «Χίλια καλώς σμίξαμε», κυκλοφορεί από την Minos EMI.

Στα δυο αυτά cd περιλαμβάνονται 41 τραγούδια, παραδοσιακά κρητικά, επιτυχίες μεγάλων συνθετών, τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Χαρούλη, «Γύρω μου και εντός μου», «Χειμωνανθός» και φυσικά από τον τελευταίο του δίσκο, «Μαγγανείες». Στην έκδοση αυτή υπάρχει και μια μοναδική σύμπραξη με τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι «Ημερολόγιο».

«Άντε και ξέχασα», «Μαγγανείες», «Ερωτόκριτος», «Ανεμόσκαλα», «Της λήθης το πηγάδι», «Έλα πάρε με», «Χειμωνανθός, «Μαύρη πεταλούδα», «Σύννεφα του γιαλού», «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», «Γράμμα» είναι κάποιες από τις 41 μοναδικές στιγμές που θα βρείτε σε αυτή την έκδοση.

Ακτή Πειραιώς:
Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Παρασκευή & Σάββατο 13, 14, 20, 21, 27, 28 Φεβρουαρίου
Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr
Είσοδος με ποτό: 15 ευρώ (όρθιοι)
Τιμή φιάλης: 125 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.30
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v