Το Gangnam Style έσπασε κάθε ρεκόρ στο Youtube

Η μεγάλη επιτυχία «Gangnam Style» του PSY ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια προβολές στο Youtube, αναγκάζοντας την εταιρία να… αναβαθμίσει το κοντέρ της.
Το Gangnam Style έσπασε κάθε ρεκόρ στο Youtube
Μέχρι τώρα, τα επιτυχημένα video στο Youtube μετρούσαν τις θεάσεις τους σε εκατομμύρια views. Ο Νοτιοκορεάτης Psy με το θεότρελο «Gangnam Style» θέτει νέα μέτρα και σταθμά, αφού το χορευτικό του hit ξεπέρασε τις 2 δισεκατομμύρια θεάσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα, αναγκάζοντάς την να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, το Gangnam Style από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 2.157.723.173 θεάσεις – παραπάνω από το ένα τρίτο του πληθυσμού του πλανήτη. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δημοσίευσε τα νέα στα προφίλ του στα social media, ενώ οι υπεύθυνοι του Youtube δήλωσαν τα εξής:

«Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι ένα video θα συγκέντρωνε αριθμό θεατών μεγαλύτερο των 32-bit, αλλά αυτό ήταν πριν συναντήσουμε τον PSY. Το Gangnam Style είχε τόσα πολλά views που έπρεπε να αναβαθμίσουμε το κοντέρ σε αριθμό των 64-bit». Το νέο ανώτατο όριο που μπορεί να φτάσει ένα video είναι τα 9… πεντάκις εκατομμύρια views. Δεύτερο δημοφιλέστερο τραγούδι όλων των εποχών στο Youtube είναι το Baby του Justin Bieber, αλλά βρίσκεται πάνω από ένα δισεκατομμύρια views πίσω από τον PSY. Ξαναδείτε την τεράστια επιτυχία παρακάτω:

 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v