Οι Black Keys στο Rockwave 2015!

Το Rockwave φέστιβαλ κλείνει τα είκοσι χρόνια και το γιορτάζει φέρνοντας στο Terra Vibe τους Black Keys, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Οι Black Keys στο Rockwave 2015!
Οι φήμες επαληθεύτηκαν και τα εικοστά γενέθλια του Rockwave Festival αναμένονται εντυπωσιακά. Η Didi Music ανακοίνωσε επίσημα ότι headliners του φεστιβάλ θα είναι οι αμερικάνοι Black Keys, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα.

Ημερομηνία εμφάνισης ορίστηκε η 30η Μαΐου, ενώ τα «Μαύρα Πλήκτρα» θα εμφανιστούν στον χώρο του Terra Vibe στη Μαλακάσα.

Η ιστορία για το συγκρότημα ξεκινά στις αρχές του 2000 όταν οι πρώην συμμαθητές Dan Auerbach και Patric Carney αποφάσισαν να φτιάξουν μια μπάντα για να μπολιάσουν τις blues επιρροές τους και την garage αισθητική με την αγάπη τους για την Indie rock. Το πρώτο τους άλμπουμ "The Big Come Up" κυκλοφόρησε το 2002, ενώ ακολούθησαν τα "Rubber Factory" και "Thickfreakness", τα οποία αποθεώθηκαν από κοινό και κριτικούς μετατρέποντας τους The Black Keys στο πιο αναγνωρίσιμο συγκρότημα των σκληρών ηλεκτρικών blues. Οι live εμφανίσεις τους αποτελούσαν από τότε αντικείμενο συζήτησης κατατάσσοντας τους στα πιο δυναμικά ντουέτα της μουσικής ιστορίας.



Η δισκογραφική συνέχεια επεφύλασσε τα «Magic Potion» και «Attack and Release» για τους Black Keys διευρύνοντας και άλλο τη φήμη τους, ενώ τα «Your Touch» και «I Got Mine» δεν έλειψαν από καμία λίστα με τα καλύτερα τραγούδια τις χρονιές που κυκλοφόρησαν. Η ανοδική τους πορεία συνεχίστηκε όταν τη διετία 2010/2011 τα «Brothers” και «El Camino» ήρθαν να επιβεβαιώσουνπως πρόκειται για το σημαντικότερο rock group των τελευταίων ετών.Το El Camino τους έφερε αντιμέτωπους με μια πρωτοφανή διεθνή επιτυχία, μεγαλώνοντας τη συλλογή με Grammys που ξεκίνησαν με το «Brothers».





Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 36€, μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39€, ενώ στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 42€. Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 2 Δεκέμβριου.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), tηλ.210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 2103801464
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, τηλ. 210 3304133

Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880
Rover Bar, Σαλαμίνος 6 Λαδάδικα, Τηλ. 2310 544304
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v