DJ Shadow: Δεξιοτεχνικά σετ στο Stage Volume 1

Oldschool όσο λίγοι συνάδελφοί του, ευρηματικός, δεξιοτέχνης, πρωτοπόρος. Ο DJ Shadow φέρνει το σκληρό instrumental hip hop του στη σκηνή του Stage Volume 1 στις 8 Ιουνίου.
DJ Shadow: Δεξιοτεχνικά σετ στο Stage Volume 1
Είναι ένας από τους παραγωγούς και DJs που άλλαξαν την ηλεκτρονική μουσική. Ηγήθηκε της trip hop έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 90, δίνοντας ανεπανάληπτα shows σε όλο τον κόσμο.

Ένα από αυτά τα shows θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επισκεφθούν την Κυριακή 8 Ιουνίου το Stage Volume 1, από τα decks του οποίου ο DJ Shadow αναμένεται να χαρίσει στο κοινό του μια ξεχωριστή βραδιά.



Έχοντας αλλάξει δια παντός τον ήχο της σύγχρονης μουσικής από τότε που πρωτοσυστήθηκε στο ευρύ κοινό με το album του «Endtroducing…», ο Shadow παραμένει ένας από τους πλέον περιζήτητους DJs παγκοσμίως, με πιστό και φανατικό κοινό στην Ελλάδα που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση. Jazz, funk, ψυχεδέλεια, σε μια μοναδική συνύπαρξη εν μέσω visual effects και παραμορφωμένων ήχων είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις του.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι MCD, DJ Marble & DJ K παρουσιάζοντας το Normatraxx System πρόγραμμα τους.

Info: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν € 15. Μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα € 20, όσο θα κοστίζουν και στο ταμείο, την ημέρα του DJ set. Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, 2103608366 ), Reload Stores (Πανεπιστημίου 54, 2103801464 ), www.ticketpro.gr , www.tickethouse.gr  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v