Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στο Σταυρό του Νότου

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης επιστρέφει, με νέο single στις αποσκευές του, για δύο μοναδικά live στο Σταυρό του Νότου.
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης στο Σταυρό του Νότου
Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες και ιδιαίτερους νέους τραγουδοποιούς, ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, μετά τις πρόσφατες επιτυχημένες εμφανίσεις του το φθινόπωρο επιστρέφει στα live για δύο μόνο παραστάσεις: Τετάρτη 12 και 19 Φεβρουαρίου στο club του Σταυρού του Νότου.



Ο ίδιος λέει:
«Γεμίζουμε βαλίτσα για μία ακόμα φορά. Με ρούχα, φωτογραφίες, λόγια. Με τραγούδια των τριών δίσκων, απ' το 2004 ως το σήμερα. Τραγούδια ολοκαίνουργια που για πρώτη φορά θα ακουστούν σε κοινό. Διπλώνουμε προσεχτικά τις ρίζες μας, το ρεμπέτικο και την Θράκη, τον Θεοδωράκη και τον Λοΐζο.

»Έχουμε μαζί μας νέους φίλους μουσικούς ,με μπουζούκι, μπαγλαμά, κλαρινέτο, σαξόφωνο. Τους παλιούς καλούς φίλους και συνεργάτες, τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα. Παρέα μας και ο Ελισσαίος, στην διήγηση, στους αστεϊσμούς και στο σχόλιο. Μαζί ορίζουμε νέο προορισμό και ανιχνεύουμε τα κενά της βαλίτσας μας. Αυτά που πήραμε κι αυτά που μας περιμένουν».

Παίζουν οι μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης : Τύμπανα
Θάνος Κολοκυθάς : Μπάσο
Χρήστος Τόλης : Πλήκτρα
Αδάμ Δόγκας : Κλαρινέτο, άλτο σαξόφωνο
Άγης Παπαπαναγιώτου : Ακ. Κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμάς
Ηχοληψία : Γιάννης Ταβουλάρης
Συμμετέχει ο ηθοποιός : Ελισσαίος Βλάχος

Info:
Σταυρός του Νότου
Φραντζή & Θαρύπου 35-27, Νέος Κόσμος, τηλ.: 210 9226975

Είσοδος: 10€, με κρασί ή μπύρα
Έναρξη 22:00
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v