Πρωτοψάλτη-Αρβανιτάκη: Μουσική σύμπραξη στον Διογένη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη εγκαινιάζουν το ανανεωμένο Diogenis Studio από τις 22 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Πρωτοψάλτη-Αρβανιτάκη: Μουσική σύμπραξη στον Διογένη
Η πολυαναμενόμενη συνάντησή τους, είναι γεγονός. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη εγκαινιάζουν το ανανεωμένο Diogenis Studio που αναδιαμορφώθηκε ακολουθώντας τα σύγχρονα πρότυπα της μουσικής σκηνής.

Χρειάστηκε να περάσουν 25 χρόνια και να μετρήσει το ‘κοντέρ’ της καλλιτεχνικής τους πορείας αμέτρητα χιλιόμετρα σπουδαίων τραγουδιών, ερμηνειών και εμφανίσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, για να εκμηδενιστεί η απόσταση και να συναντηθούν ξανά στη σκηνή.

Οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες ενώνουν τις φωνές τους στη Μουσική Σκηνή Diogenis Studio από τις 22 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10.00μμ για να παρουσιάσουν τα ωραιότερα τους τραγούδια, τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Info: Online κρατήσεις εισιτηρίων Tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone Τηλεφωνικές κρατήσεις: Μουσική Σκηνή Diogenis Studio: 210 9425754. Ωρα έναρξης: 10.00μμ. Εισιτήρια: 10 ευρώ όρθιοι.

Τιμές ανά ζώνη:
15 – 18 – 25 – 30 – 35 ευρώ (στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται ένα ποτό) | Δεύτερο ποτό: 5 ευρώ

Μουσική Σκηνή “Diogenis Studio” | Λεωφ.Συγγρού 259 | τηλ.210 9425754
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v