River Party: Ξεφάντωμα στις όχθες του Αλιάκμονα

Οι James συναντούν την Νατάσσα Μποφίλιου και ο Σωκράτης Μάλαμας τους DUB Inc. σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ το οποίο χρόνο με τον χρόνο γίνεται ολοένα και καλύτερο.
River Party: Ξεφάντωμα στις όχθες του Αλιάκμονα
του Νικόλα Γεωργιακώδη
 
Χαρακτηρίζεται ως το «μεγαλύτερο μουσικό κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα» και όχι άδικα. Ο θεσμός του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το οποίο φέτος διοργανώνεται για 35η συνεχόμενη φορά, έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας.
 
Ειδυλλιακή τοποθεσία για camping δίπλα στον ποταμό Αλιάκμονα, σοβαρή οργάνωση, ικανοποιητικές παροχές, προσγειωμένες τιμές εισιτηρίων και μεγάλα μουσικά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα φεστιβάλ; Στην φετινή διοργάνωση μετέχουν περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες , ενώ πλάι στα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα είναι και οι James, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού.



Line up - Εισιτήρια
Το φετινό River Party θα διαρκέσει από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, ενώ το line up θα έχει αναλυτικά ως εξής:
Την Τετάρτη 31 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι: Coyote, Groovagang, Red 11, Tricky Pony, Γιώργης Χριστοδούλου, Γιάννης Αγγελάκας, Σωκράτης Μάλαμας και Dub Inc. Το Dj Set θα αναλάβει ο C. Roussos.
Τιμή ημερησίου εισιτηρίου 15€.
Την Πέμπτη 1 Αυγούστου οι Incognito, Manifesto, The Burning Sticks, Νατάσσα Μποφίλιου, Υπόγεια Ρεύματα + Θ. Ανεστόπουλος, Πάνος Μουζουράκης και James, ενώ το Dj Set αναλαμβάνει ο Μιχάλης Δέλτα.
Τιμή ημερησίου εισιτηρίου 20€.
Την Παρασκευή 2 Αυγούστου εμφανίζονται οι Polis, Vassilina & Soulmen, Minor Project + Sma Ra Gda, Μαριέττα Φαφούτη, Μάριος Φραγκούλης, Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το Γιώργο Περρή και ο Γιάννης Χαρούλης, ενώ στο Dj Set θα είναι ο Steve Kiss.
Το Σάββατο 3 Αυγούστου εμφανίζονται οι 1 Βήμα Μπροστά, Monostyle, Rous, Κωστής Μαραβέγιας, Βασίλης Παπακωσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Σταρόβας, Γιάννης Ζουγανέλλης και Ιμάμ Μπαιλντί. Στα decks θα είναι ο δημοφιλής Cj Jeff.
Τιμή ημερήσιου εισιτηρίου 20€.
Τέλος, την Κυριακή θα δούμε τους Half Note, Bad Signal, Banda Latiniko,Dinamiss, Olga Koyklaki, Στέλιο Ρόκκο, Goin’ Through και Mikro.
Τιμή ημερησίου εισιτηρίου 15€.
Τα πενθήμερα εισιτήρια κοστίζουν 50€ και μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ.

Διαμονή
Νυν υπέρ πάντων το camping, η τιμή του οποίου συμπεριλαμβάνεται στην αγορά του εισιτηρίου. Σημειώστε ότι θα πρέπει να στήσετε την σκηνή σας στον χώρο του φεστιβάλ μέχρι το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουλίου, αλλιώς την επόμενη ημέρα οι προκρατημένες θέσεις σκηνών που δεν έχουν καταληφθεί θα απελευθερώνονται. Επίσης, δικαίωμα κατασκήνωσης έχουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει πενθήμερο εισιτήριο.

Ο χώρος φεστιβάλ στον οποίο θα κατασκηνώσετε περιλαμβάνει café bar, ιατρείο, ταμείο για να βγάλετε μάρκες και να αγοράσετε φαγητό/ποτό, ντουζιέρες, τουαλέτες, snack bar, θέσεις πάρκινγκ, εστιατόριο και tequila bar. Δύσκολα θα σας λείψει κάτι επομένως.

Αν παρ’ όλα αυτά δεν είστε της ανάλογης κατασκηνωτικής φιλοσοφίας, υπάρχουν αρκετοί ξενώνες και ξενοδοχεία για να μείνετε κοντά στο φεστιβάλ. Δείτε τους εδώ

Πώς θα πάτε
Θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδρομή της εθνικής οδού προς Καστοριά. Από εκεί οι ταμπέλες και οι ειδικές πινακίδες του φεστιβάλ θα σας οδηγήσουν προς Νεστόριο (28 χλμ από την Καστοριά).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v