Ο Γιώργος Νταλάρας συναντά τον Νίκο Αντύπα στην Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Νταλάρος μαζί με τον Νίκο Αντύπα παρουσιάζουν για δύο ημέρες στην σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος τα καινούρια τους τραγούδια, που συστήνουν έναν νέο ήχο, που παντρεύει το ροκ με τις μπαλάντες και την… Μεσόγειο.
Ο Γιώργος Νταλάρας συναντά τον Νίκο Αντύπα στην Θεσσαλονίκη
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα και του Νίκου Αντύπα στο ΚΘΒΕ της Θεσσαλονίκης (19-20/11), συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην Φόρμα του Διαγωνισμού. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην σελίδα των διαγωνισμών του In2life.

«Τι θα πει έτσι είναι»: Με νέο δίσκο, καινούριο ήχο και διαλεχτούς στιχουργούς και καλλιτέχνες, ο Γιώργος Νταλάρας για πρώτη φορά στις 19 και 20 Νοεμβρίου παίζει ζωντανά με τον Νίκο Αντύπα τα καινούργια τραγούδια της δισκογραφικής τους δουλειάς, στη σκηνή του Θεάτρου της Εταιρίας Μακεδονικών σπουδών (Κ.Θ.Β.Ε.).

Δέκα μπαλάντες σε ρυθμούς ροκ αλλά και μεσογειακούς (latin, tango, εννέα όγδοα) με τους ξεχωριστούς στίχους του Μιχάλη Γκανά, του Μάνου Ελευθερίου, του Άρη Δαβαράκη που έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, του Νίκου Μωραΐτη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Επί σκηνής λοιπόν με επτά μουσικούς σολίστες, τον Νίκο Αντύπα και τον ίδιο τον Γιώργο Νταλάρα σε διαφορετικά όργανα με έναν καινούργιο ήχο, αφού και τα τραγούδια του ρεπερτορίου του, τα οποία θα παρουσιάσει μαζί με την νέα δουλειά, είναι όλα διασκευασμένα σε ενορχηστρώσεις που επιμελήθηκε ο Νίκος Αντύπας.

Επί σκηνής και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία συμμετέχει και στο δίσκο με το τραγούδι «Κόψε» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Γιώργος Νταλάρας - Νίκος Αντύπας, μια πολυαναμενόμενη συνεργασία, με μια διαφορετική μουσική προσέγγιση και με εξαιρετικά ενδιαφέρον μουσικό αποτέλεσμα στο οποίο συναινούν οι πρώτες μουσικές ακροάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ομότιτλο τραγούδι «Τι θα πει έτσι είναι» στο δίσκο, το ερμηνεύει με την Νoa σε αγγλικούς στίχους του Frank Musker, έχοντας αποσπάσει θερμές κριτικές και έχοντας κάνει ρεκόρ ακροάσεων στα social media.

Info:
ΚΘΒΕ
ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
19 και 20 Νοεμβρίου 2012
Ώρα: 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
20€ πλατεία
15€ εξώστης
10€ φοιτητικά

Σημεία Προπώλησης:
PUBLIC
ΙΑΝΟΣ
WWW.TICKETSERVICES.GR
210 7 234567
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v