Grrr! Νέο άλμπουμ από τους Rolling Stones τον Νοέμβριο

Γιορτάζοντας τα 50α της γενέθλια, η θρυλική μπάντα επιστρέφει με νέο άλμπουμ τον Νοέμβριο, το οποίο θα περιλαμβάνει εκτός από τις κλασσικές επιτυχίες και δύο ολοκαίνουργια κομμάτια.
Grrr! Νέο άλμπουμ από τους Rolling Stones τον Νοέμβριο
Πενήντα χρόνια μετά την γέννησή τους, οι θρύλοι της ροκ σκηνής Rolling Stones επιστρέφουν δριμύτεροι με ολοκαίνουργιο άλμπουμ. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τριπλό CD το οποίο θα περιέχει όλες τις κλασσικές τους επιτυχίες, όπως το πρώτο τους single “Come on”, το «Satisfaction», το «Jumping Jack Flash» και το «Brown Sugar», αλλά και δύο νέα κομμάτια τα οποία η δημοφιλής μπάντα ηχογράφησε στο Παρίσι. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι «Grrr!» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου παγκοσμίως.

Το άλμπουμ θα βγει σε τρεις εκδοχές εκ των οποίων η μια βινύλιο και όπως αναφέρει η ανακοίνωση της δισκογραφικής «Αυτές οι νέες ηχογραφήσεις αποτελούν την πρώτη φορά που οι Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Τσάρλι Ουάτς και Ρόνι Γούντ βρέθηκαν όλοι μαζί σε στούντιο από τότε που ολοκλήρωσαν το άλμπουμ "A Bigger Bang" το 2005».

Πράγματι, οι Stones δεν έχουν βγάλει κάτι καινούργιο από το 2005, ενώ μετά την κυκλοφορία της βιογραφίας του Κιθ Ρίτσαρντς «Life», πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι το δίδυμο Κιθ και Μικ δεν θα ξανασυνεργαστούν εξαιτίας όλων αυτών που… έσουρνε ο κιθαρίστας στον τραγουδιστή στο βιβλίο.

Να όμως, που οι δυο τους τα βρήκαν και τα πενήντα χρόνια μουσικής πορείας του συγκροτήματος θα εορταστούν με τον ιδανικότερο τρόπο. Όμως οι παππούδες της ροκ δεν σταματούν εκεί. Το συγκρότημα συμμετέχει στο ντοκιμανταίρ με τίτλο «Crossfire Hurricane», το οποίο θα βγει τον Οκτώβρη στις αίθουσες, ενώ η δεύτερη με τίτλο «Charlie is my Darling: Ireland 1965», γυρίστηκε πριν 50 χρόνια και θα παρουσιαστεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.
 
Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v