Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη: Κερδίστε προσκλήσεις

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μας υποδέχεται, την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για μία συναυλία που αποχαιρετά το Καλοκαίρι με την πιο ροκ διάθεση.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη: Κερδίστε προσκλήσεις
 Ο διαγωνισμός έληξε . Ευχαριστούμε για την συμμετοχή.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου υποδέχεται το κοινό του, στη σκηνή της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21:00 σε μια συναυλία με έντονο ηλεκτρισμό και ευαισθησία.

Με σχεδόν 4 δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του τραγουδιού, έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες ερμηνευτές. Με σημείο υπεροχής τις ζωντανές εμφανίσεις, που ξεχωρίζουν για τον παλμό και τον ηλεκτρισμό τους. Πιο ώριμος και πιο «θυμωμένος» από ποτέ, πυροδοτεί την σκέψη και εκφράζει το κοινό με τα ανήσυχα τραγούδια του.

Τραγούδια που οι θαυμαστές του αγάπησαν, τραγούδια που ταξιδεύουν, που δεν έχουν χαθεί στο χρόνο, παρέα με τον δυναμισμό του συνθέτουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα.

Πιο επίκαιρος από ποτέ, βρίσκει την αλήθεια μέσα στους στοίχους, ντύνει τις σκέψεις, δίνει ρυθμό στις ανησυχίες και παρασύρει σε εκρηκτικές μουσικές διαδηλώσεις.

Αυτό το καλοκαίρι μαζί του το αγαπημένο νεανικό ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, ερμηνεύοντας γνωστά τους τραγούδια με εκπληκτική ενέργεια και σκηνική παρουσία. Με άκρως ροκ διάθεση ταξιδεύουν το κοινό σε μια υπέροχη μουσική βραδιά με τις φωνές τους να κρατούν πάντα ακέραιο τον ηλεκτρισμό και τα "γκάζια".

Αυτή την υπέροχη παρέα έρχεται να συμπληρώσει η ξεχωριστή Τάνια Κικίδη, που ενώνει «Δύση και Ανατολή» με την κρυστάλλινη φωνή της και φωνάζουν μαζί «Πόσο μου λείπεις…».

Τη συναυλία ανοίγει ο Σπύρος Γραμμένος, η πιο ιδιαίτερη -και λίγο παλαβή- περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, ώστε να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο η πιο ξεχωριστή βραδιά του καλοκαιριού.

Μία μοναδική βραδιά με οδηγό τα ομορφότερα τραγούδια και ροκ διάθεση που θυμίζει ότι …το παιχνίδι παίζεται ακόμα.

Τιμές εισιτηρίων: 10€ προπώληση, 15€ ταμείο
Σημεία προπώλησης: Καταστήματα Public, www.viva.gr, «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518
Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός»
Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά»
Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v