Smokey Bandits: Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

Οι συνήθεις ύποπτοι Smokey Bandits επιστρέφουν στη σκηνή του Koo Koo για τέσσερεις εμφανίσεις όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από την δεύτερη επερχόμενη δουλειά τους. Όσοι πιστοί (και «μπαρουτοκαπνισμένοι») προσέλθετε.
Smokey Bandits: Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους, στο ΚοοΚοο το Δεκέμβρη, οι Smokey Bandits επιστρέφουν δριμύτεροι στον ίδιο χώρο για τέσσερεις ακόμα συναυλίες. Αναμφίβολα καλά μαντάτα, μιας και το multi culti project του Δημήτρη Νάσσιου (aka Quasamodo) και του Γιώργου Φωτιάδη (aka Basement Freaks) δεν μας αφήνει σε καμία περίπτωση ασυγκίνητους. Jazz και funk επιρροές, εμφανής λατρεία για τις μουσικές (και τις ταινίες) του Morricone, του Tarantino και του Bregovic, ρετρό samples, ρυθμοί που ενίοτε θυμίζουν κάτι από Gotan Project ή Calexico ή ακόμα και Parov Stelar και ολίγο από άρωμα ανατολής. Όσο μπερδεμένο και αν φαίνεται, τόσο ελκυστικό ακούγεται – και είναι.

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το εξαιρετικό ντεμπούτο τους με τίτλο “Debut”, το οποίο μας άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις, οι Bandits ετοιμάζουν ήδη το δεύτερο άλμπουμ τους. Οι μαγευτικοί ήχοι του “Debut” λοιπόν, όπως τους γνωρίσαμε μέσα από τα κομμάτια «Α son’s Lament», «Smoke from the Attic» και «Cattle drive», θα μας στείλουν και πάλι στις τέσσερεις γωνιές του πλανήτη, εκεί όπου περιμένουν τα καινούργια ακυκλοφόρητα κομμάτια από την δεύτερη επερχόμενη δουλειά τους, σε πρώτη παρουσίαση. Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, τα νέα τους ακυκλοφόρητα κομμάτια θα μας παραπέμψουν σε νέες αχαρτογράφητες περιοχές όπως η Λατινική Αμερική. Για να δούμε…



Τις τέσσερεις συναυλίες θα «κλείνει» κάθε Πέμπτη ο Δημήτρης Νάσσιος με το προσωπικό του project Quasamodo and the Q orchestra, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το τρίτο δίσκο του με τίτλο “Movin’ On”. Στα κομμάτια του η κλασσική funk συναντά την trip hop κουλτούρα, τις rock κιθάρες και λίγο από τη λάμψη της Disco, δημιουργώντας ένα groove rollercoaster mix, το οποίο ενισχύεται με τα black soul φωνητικά της Θάλειας Παλιβίδα.



Περισσότερα για τους Smokey Bandits στην συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα στο In2life.

Ταυτότητα:
Για 4 μόνο Πέμπτες, από 23 Φεβρουαρίου μέχρι 15 Μαρτίου, στο Κοο Κοο Live Bar.
Info: KooΚoo live bar (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Τηλέφωνα: 2103450930 / 693 3331003
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος 12€ με ποτό
Smokey Bandits
Official Website: www.thesmokeybandits.com  
Official Facebook Page: http://www.facebook.com/smokeybandits  
Quasamodo and the Q orchestra
Official Website: www.quasamodo.com  
Official Facebook Page: http://www.facebook.com/theqorchestra  


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v