Σεμινάρια μουσικοθεραπείας στο Ακαδήμεια: Κερδίστε προσκλήσεις

Δύο μονοήμερα τρίωρα σεμινάρια μας περιμένουν στο πολιτιστικό κέντρο Ακαδήμεια την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 2 Μαρτίου, με σκοπό να μας συστήσουν την μουσικοθεραπεία και τα οφέλη της στην ζωή μας. Κερδίστε προσκλήσεις.
Σεμινάρια μουσικοθεραπείας στο Ακαδήμεια: Κερδίστε προσκλήσεις
Η τυχερή που κερδίζει μία δωρεάν πρόσκληση στο σεμινάριο Μουσικοθεραπείας την Παρασκευή 2 Μαρτίου, είναι η Μαρία Κορομηλά.

Δύο μονοήμερα τρίωρα σεμινάρια μας περιμένουν στο πολιτιστικό κέντρο Ακαδήμεια την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 και την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012 από τις 18.00 έως τις 21.00, με σκοπό να μας γνωρίσουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει η ακρόαση μουσικής στον κάθε έναν από εμάς, αλλά και το πόσο μπορεί η μουσικοθεραπεία να οφελήσει την σωματική και ψυχική μας υγεία.

Εμψυχώτρια στα δύο σεμινάρια θα είναι η Ευαγγελία Παπανικολάου (MA, Msc, FAMI, Μουσικοθεραπεύτρια, GIM)

Ι. Εργαστήριο δημιουργικής μουσικής ακρόασης
(3/2/2012, Ώρα: 6:00 μ.μ. – 9:00μ.μ.)
Στόχος του εργαστηρίου είναι η συστηματική διερεύνηση διαφορετικών τρόπων με τους οποίους λειτουργεί η ακρόαση της μουσικής για τον καθένα από εμάς, εγείροντας συμβολικές εικόνες, σκέψεις, αισθήσεις και συναισθήματα. Οι συμμετέχοντες ακούγοντας μουσική, έχουν τη δυνατότητα της άμεσης δημιουργικής έκφρασης, διευρύνοντας έτσι τις εμπειρίες και την αυτογνωσία τους, μέσα από μια συμβολική διαδικασία που προωθεί τη σωματική, συναισθηματική και γνωστική ισορροπία. Μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.
Ημερομηνία Λήξης Συμμετοχών: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΙΙ. Επιμορφωτικό Σεμινάριο Μουσικοθεραπείας: Θεωρία και Πράξη
(2/3/2012, Ώρα: 6:00μ.μ. – 9:00μ.μ.)
Στόχος του θεωρητικού σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και εξοικείωση με το γνωστικό αντικείμενο της Μουσικοθεραπείας, τη χρησιμότητα της, το ρόλο της και τις εφαρμογές της σε διάφορα θεραπευτικά, κλινικά και παιδαγωγικά πλαίσια. Απευθύνεται σε παιδαγωγούς, επαγγελματίες υγείας, μουσικούς, καλλιτέχνες, φοιτητές και σε όλους όσους έχουν προσωπικό ενδιαφέρον για τη μουσικοθεραπεία. Μουσικές γνώσεις δεν είναι απαραίτητες.
Ημερομηνία Λήξης Συμμετοχών: Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Κόστος συμμετοχής σε κάθε σεμινάριο: 30 ευρώ. Κόστος συμμετοχής στον κύκλο σεμιναρίων: 50 ευρώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Πολιτιστικό Κέντρο «Ακαδήμεια», Μαραθωνομάχων 8, Ακαδημία Πλάτωνος, τηλ.: 210-5125600
Facebook: «Ακαδήμεια Πολιτιστικό Κέντρο» (Ομάδα & Fun Page)
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v