Σταυρός του Νότου: Μουσικό μπαράζ για "ποδαρικό"

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Μανώλης Λιδάκης, οι Imam Baildi και πολλοί ακόμα Έλληνες καλλιτέχνες φιλοξενούνται στις σκηνές του Σταυρού του Νότου και μας κρατούν μουσική συντροφιά το 2012. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.
Σταυρός του Νότου: Μουσικό μπαράζ για ποδαρικό
Πλούσιο είναι και φέτος το πρόγραμμα των τριών σκηνών του Σταυρού του Νότου (Κεντρική Σκηνή, Club και Plus), στις οποίες φιλοξενούνται καταξιωμένοι αλλά και «φρέσκοι» Έλληνες καλλιτέχνες. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά ποιος εμφανίζεται και πού και κλείστε εγκαίρως θέση.

Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή (τηλ. κρατήσεων: 2109226975)

Σωκράτης Μάλαμας

Από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα

Τέσσερα χρόνια μετά, ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου με ανανεωμένο σχήμα και νέο πρόγραμμα, με στόχο να γίνουμε όλοι μία παρέα. Όπως τότε έτσι και τώρα, θα βρίσκεται Δευτέρες στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Φώτη Σιώτα στο βιολί και την βιόλα, τον Κυριάκο Ταπάκη στο μπουζούκι και στο λαούτο, θα παρουσιάσει ένα καθαρά ακουστικό πρόγραμμα αυτήν την φορά, με νέες ενορχηστρώσεις. Οι επιλογές ποικίλουν, η ανάγκη του Σωκράτη αυτήν την φορά ήταν να παίξει και καινούρια κομμάτια, δίπλα σε όσα έχουν κερδίσει επάξια την αγάπη του κοινού του. Ανακάτεψε δημιουργικά τα τραγούδια του και αυτά που αγαπάει ο ίδιος και το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζει ένα πρόγραμμα διαφορετικό και ευφάνταστο.



Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος: 15€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 130€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 65€ (κομπλέ)


Παντελής Θαλασσινός και Μελίνα Κανά
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Ο πάντα αγαπημένος Παντελής Θαλασσινός, του οποίου τα τραγούδια μας έχουν όλους συντροφεύσει μέσα στα χρόνια, συναντά τη Μελίνα Κανά, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού στη γνώριμη και αγαπημένη τους σκηνή του Σταυρό του Νότου.



Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 15€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 130€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 65€ (κομπλέ)

Εστουδιαντίνα + Special Guests
Κάθε Τρίτη

Για τις 17 Ιανουαρίου 2012, ένας πολύ αγαπημένος αλλά και πολύ νέος ερμηνευτής, ο Γιάννης Χαρούλης, θα βρεθεί μαζί με την Ορχήστρα στη σκηνή του «Σταυρού», από όπου μαζί θα μας ταξιδέψουν και θα μας συγκινήσουν με αγαπημένα τραγούδια.



Εννέα κορυφαίοι σολίστες μουσικοί επί σκηνής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Ασπασία Στρατηγού κι ο εκπληκτικός νέος ερμηνευτής, Θοδωρής Μέρμηγκας, μας ταξιδεύουν σε έναν παλιό αλλά τόσο σύγχρονο κόσμο. Ακούσματα που συγκινούν και εικόνες που μιλούν σε όλες τις γενιές. Βιολί, κλαρίνο, λαούτο, σαντούρι, κοντραμπάσσο, κρουστά, είναι μόνο μερικά από τα όργανα που ακούγονται στην παράσταση αυτή, από κορυφαίους μουσικούς όπως οι Κυριάκος Γκουβέντας, Σταύρος Κουσκουρίδας, Δήμος Βουγιούκας, Νίκος Μέρμηγκας, Ανδρέας Παπάς, Αποστόλης Βαλαρούτσος, Γιάννης Πλαγιανάκος, Φίλιππος Ρέτσιος.

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος: 12€ με ποτό
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 110€ (κομπλέ),
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 60€ (κομπλέ)

Σταυρός του Νότου Club (τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975, 210 9239031)

Πάνος Μουζουράκης και Βαγγέλης Ασημάκης
Κάθε Δευτέρα



Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 10€
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 120€ (κομπλέ), 2η φιάλη: 90€
Μπουκάλι κρασί ανά 2 ατ.: 60€ (κομπλέ), 2ο μπουκάλι: 50€

Imam Baildi και Word of Mouth
Κάθε Πέμπτη

Μετά από 6 εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, έχει ήδη διαδοθεί στόμα με στόμα ότι κάθε Πέμπτη γίνεται ένα διαφορετικό πάρτι στο γνωστό στέκι του Νέου Κόσμου. Ο κόσμος αυξάνεται για να ζήσει την εμπειρία και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν έρθει αλλά σπεύδουν να το επαναλάβουν. Οι Imam Baidi λοιπόν δεν έχουν κανένα λόγο να μη συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους και τον Ιανουάριο. Μαζί τους τις ερχόμενες Πέμπτες θα είναι ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ (12/1), οι PRIMA VISTA Balkan Quintet (19/1) και η αγαπημένη τους ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ (26/1).

Η παρέα των Imam διανύει την πιο κεφάτη περίοδό της μέχρι στιγμής. Μαζί τους οι Word of Mouth, το πιο αξιόλογο beatbox σχήμα στην Ελλάδα, ανεβάζουν το πρόγραμμα ένα σκαλί ακόμα με τη δική τους ιδιαίτερη προσθήκη, την οποία αξίζει πραγματικά να δείτε από κοντά.



Ώρα προσέλευσης: 22.00, Είσοδος: 10€ με κρασί ή μπύρα.
Είσοδος: 10€ με μπύρα/κρασί
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 95€ (κομπλέ), 2η φιάλη: 80€
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 50€ (κομπλέ), 2ο μπουκάλι: 40€

House Band
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Η αγαπημένη μας House Band κάνει και φέτος το Club του Σταυρού του Νότου το στέκι του χειμώνα. Ένα «φρέσκο», πολυτάλαντο σχήμα νεαρών τραγουδιστών και μουσικών, μας υπόσχεται διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με παλιές και νέες, ροκ και όχι μόνο, ελληνικές και ξένες επιτυχίες. Ο Θοδωρής Μαυρογιώργης, ο Σταύρος Μιχαλακάκος, ο Γιάννης Βενιαμίν, ο Γιάννης Βογιαντζής και η Marieke Meijer μας ξεσηκώνουν με τις φωνές τους και μας προτρέπουν συχνά να τους ακολουθήσουμε με τις δικές μας φωνές…



Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος: 10€ με μπύρα/κρασί
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 95€ (κομπλέ), 2η φιάλη: 80€
Μπουκάλι κρασί ανα 2 ατ.: 50€ (κομπλέ), 2ο μπουκάλι: 40€

Μαριέττα Φαφούτη and Band
“Back to Happiness!” • Volume2
Τρίτες 17, 24 & 31/1

Πρώτα κατέκλυσε το ραδιόφωνο με το single της «Don’t Stop», ενώ ο δίσκο της «Try A little romance» κατάφερε να μπει στα top 10 των καλύτερων album της χρονιάς που μας πέρασε. Η Μαριέττα Φαφούτη λατρεύει την ανεμελιά των 60s, την σπιρτάδα και 70s και τα μιούζικαλ. Έτσι τα τραγούδια της είναι γεμάτα φρεσκάδα, νεύρο και θεατρικότητα προκαλώντας... φαφούτικα χαμόγελα ευφορίας αλλά και συγκίνηση.



Είσοδος: 10€ - Ώρα προσέλευσης: 22.00

Ματούλα Ζαμάνη
από Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη

Η Ματούλα Ζαμάνη και τα angry birds, μετά απο την επιτυχημένη περιοδεία τους στην... έρημο Καλαχάρι και αφού κατέκτησαν το θεσσαλικό κάμπο με τα αστρολούλουδα, έρχονται απαλά και με νεύρο στο Club του Σταυρού του Νότου, για να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Μια βραδιά, γεμάτη ρομαντισμό, δικά της τραγούδια, αναπάντεχες διασκευές και τζιντζερ.

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 10€ με μπύρα/κρασί
2ο ποτό: 8€ ή 6€ για μπύρα-κρασί
Φιάλη (ουίσκι, βότκα, κλπ) ανά 4 ατ.: 95€ (κομπλέ), 2η φιάλη: 80€
Μπουκάλι κρασί ανά 2 ατ.: 50€ (κομπλέ), 2ο μπουκάλι: 40€

A des Potes
Από την Κυριακή 29/1 και κάθε Κυριακή

Οι “a des potes” (α ντε ποτ) μετά από μια σειρά εκρηκτικών εμφανίσεων κάνουν στάση στο club του “Σταυρού του Νότου” και ανεβαίνουν στο πατάρι με τρελή διάθεση, εξωστρέφεια και σκοπό να παρασύρουν το ακροατήριο στους αδέσποτους ρυθμούς τους, από Κυριακή 29 Ιανουαρίου και για 4 Κυριακές. Με επιτυχίες από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά “Μες στο υποβρύχιο” (στη Μαλαισίνα, Σ'αγαπάω, Δεν πας για κάνα ψάρεμα..), δικά τους ψηφιακά σίνγκλ (Havana Loca, Πρεζάκι του facebook...), τραγούδια από τον δίσκο “ολόγυμνος” του Νικόλα Αδέσποτου και απρόβλεπτες διασκευές , υπόσχονται να σας κάνουν να χορέψετε, να ταξιδέψετε και να χαμογελάσετε, σε καιρούς δύσκολους. Με προσιτές τιμές (10 €/είσοδο με μπύρα-κρασί και 8 € το δεύτερο ποτό) οι Κυριακές αποκτούν άλλη διάσταση...



Είσοδος: 10€
Ώρα προσέλευσης: 22.00

Σταυρός του Νότου PLUS

Μανώλης Λιδάκης
Κάθε Σάββατο
Μαζί του η Νάντια Μπουλέ
 

Ο Μανώλης Λιδάκης μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς, συνεχίζουν κάθε Σάββατο στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου PLUS και παρουσιάζουν μια μοναδική μουσική παράσταση. Στο πρόγραμμα εκτός από τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο με τον συνθέτη και αποτελείται από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει. Μαζί του η Νάντια Μπουλέ, που σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέδειξε εκτός των άλλων, ότι είναι μια αξιόλογη και με μέλλον τραγουδίστρια. 




Ώρα προσέλευσης: 22.30
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v