Amy Winehouse: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Ejekt Festival

Ύστερα από ένα συναυλιακό "φιάσκο" στο Βελιγράδι, η Amy Winehouse ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, μιας και όπως είπε «δεν είναι σε θέση να εμφανιστεί στην σκηνή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση». Δείτε το βίντεο από την τραγική της εμφάνιση.
Amy Winehouse: Ακύρωσε την εμφάνισή της στο Ejekt Festival
Αυτό που οι περισσότεροι προέβλεψαν μετα το συναυλιακό της φιάσκο στην Σερβία, είναι δυστυχώς γεγονός. Η άκρως ταλαντούχα ερμηνεύτρια των πέντε βραβείων Grammy Amy Winehouse, ακύρωσε μέρος της ευρωπαϊκής της περιοδείας, δηλώνοντας μέσω των εκπροσώπων της ότι «ζητάει συγγνώμη από τους οπαδούς της στην Τουρκία και την Ελλάδα που περίμεναν να την δουν, αλλά πιστεύει ότι η ακύρωση των εμφανίσεων είναι η σωστή κίνηση».

Σίγουρα σωστή κίνηση, μιας και στο Kalemegdan Park του Βελιγραδίου όχι μόνο άργησε μια ολόκληρη ώρα να εμφανιστεί, αλλά όταν εν τέλει βγήκε στην σκηνή δεν μπορούσε να αρθρώσει… στοίχο από το αλκοόλ, προκαλώντας αγανάκτηση στο κοινό που μάταια περίμενε να ακούσει έστω και ένα τραγούδι της ολοκληρωμένο. 

H τραγουδίστρια, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ, ξεχνούσε τους στοίχους, μουρμούριζε, σταματούσε να τραγουδάει και άφηνε την μπάντα να παίζει μόνη της , καθόταν κάτω, σηκωνόταν, ζητούσε βοήθεια από τους υπόλοιπους, μέχρι που εν τέλει τα παράτησε, πετώντας κάτω το μικρόφωνο…



Η Amy Winehouse συμφώνησε με τους παραγωγούς της να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ η αμέσως επόμενη προγραμματισμένη εμφάνισή της θα πραγματοποιθεί – αν όλα πάνε καλά - στις 8 Ιουλίου στο Bilbao.

Λόγω της ακύρωσης της πολυαναμενόμενης εμφάνισής της στο Ejekt Festival, η τιμή των εισιτηρίων θα μειωθεί από 50 σε 40 ευρώ, ενώ την ημέρα του φεστιβάλ οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα προσέρχονται στα ταμεία, όπου και θα αλλάζουν τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια των 50 Ευρώ με νέα των 40 Ευρώ και θα τους επιστρέφεται η διαφορά των 10 Ευρώ. Δείτε εδώ την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v