The Workaholics: Το πρώτο EP είναι εδώ... και είναι δωρεάν!

Το παρθενικό EP των Workaholics, του κουιντέτου που κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού πριν από λίγα χρόνια τραγουδώντας "Miss The Girl" και "Astroboy" είναι πλέον διαθέσιμο για δωρέαν download.
The Workaholics: Το πρώτο EP είναι εδώ... και είναι δωρεάν!
 Το EP των the workaholics είναι live. Τα τέσσερα τραγούδια του EP, σε μίξη και παραγωγή του Stephen Fleming, μας οδηγούν σε ένα ταξίδι αναμνήσεων και συναισθημάτων από παλαιές προσωπικές ιστορίες των μελών τους συγκροτήματος. Ακούστε τα, θα σας συνεπάρουν.

the workaholics EP
01 words flying around
02 after eight
03 the secret
04 night time will shine

Λίγα Λόγια για τους the workaholics….
Οι Workaholics είναι μια σκληρά εργαζόμενη μπάντα. Κλισέ μεν, αλλά πέρα για πέρα αληθινό στην περίπτωση αυτού του αθηναϊκού ροκ κουιντέτου. Όσοι επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν τον ήχο τους (όπως το «συνδυασμός Interpol και Third Eye Blind» που έγραψε το Independent Clauses), συμφωνούν ότι η άμεση γοητεία αυτής της μπάντας είναι και η δύναμή της.

Με 5 χρόνια σταθερής πορείας στα μουσικά πράγματα της πόλης, πολλές ζωντανές εμφανίσεις και έτοιμο το παρθενικό τους EP, αφηγούνται γλυκόπικρες μουσικές ιστορίες για ανθρώπους που μπορεί να γνωρίζουμε ή απλά να έχουμε ακούσει. Δημιουργήθηκαν το 2006 και αποτελούνται από 5 μέλη: The Prophet (φωνητικά), Playboy Lex (πλήκτρα), Surfin' Pan (κιθάρα), Cookieman (μπάσο), Little Jon (τύμπανα).

Έχουν εμφανιστεί σε περίπου 30 εκρηκτικά live σε πολλές γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας. Είναι επίσης ένα από τα top 20 συγκροτήματα του Coca-Cola Soundwave. Ανάμεσα σε 8.000 συμμετοχές από 19 χώρες, τα τραγούδια τους “Miss The Girl” και “Astroboy” ανέβηκαν στο No 5 των ελληνικών και ευρωπαϊκών charts αντίστοιχα. Η αποδοχή τόσο από το κοινό που ψήφισε, όσο και από την κριτική επιτροπή έφερε νέες συνεργασίες, μεταξύ των οποίων και μια εμφάνιση στο κεντρικό stage της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Oι Workaholics επιλέχθηκαν και προβλήθηκαν από το μουσικό portal IndieSolo.com, στο πλαίσιο online showcase με τίτλο "365 best indie bands in the world”. Το κομμάτι τους “Astroboy” ανακηρύχθηκε “Track of the week” από τους παραγωγούς του online ολλανδικού ραδιοφωνικού σταθμού Music Promo Station (musicpromostation.com).

Τον Νοέμβριο του 2007 ξεκίνησαν συνεργασία με την 272 Records, ανεξάρτητο label στην Καλιφόρνια. Η πρώτη κυκλοφορία στην 272 έγινε πραγματικότητα με τη συμμετοχή τους στη συλλογή “Power Pop Overthrow Vol. 2” με διανομή στο amazon.com και σε κολεγιακά αμερικανικά ραδιόφωνα. Τον Μάιο του 2010 άνοιξαν και τις 2 sold out αθηναϊκές συναυλίες των The Black Heart Procession.

Το EP τους είναι ανεξάρτητο digital release και περιέχει 4 tracks σε μίξη και παραγωγή του Stephen Fleming. Η ηχογράφηση έγινε στο Artracks Studio στην Αθήνα και το mastering στη Sterling Sound στη Νέα Υόρκη.

Το EP διατίθεται για δωρεάν download στην επίσημη σελίδα τους www.theworkaholics.net και σύντομα στο iTunes.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v