The Ark Festival: Η μουσική σεζόν αρχίζει εναλλακτικά

Με ένα διήμερο μουσικό «πάρτι» ετοιμάζεται να κάνει ποδαρικό στη νέα σεζόν το Ark Festival, συγκεντρώνοντας σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου στην Τεχνόπολη στις 13 και 14 Σεπτεμβίου.
The Ark Festival: Η μουσική σεζόν αρχίζει εναλλακτικά
Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι θα μετατραπεί σε «κιβωτό» του εναλλακτικού ήχου ενός συνόλου καλλιτεχνών που συναντιούνται για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του Ark Festival.

Στις 13 Σεπτεμβρίου το μικρόφωνο αναλαμβάνουν ο Γιάννης Αγγελάκας, ο Παύλος Παυλίδης και οι B-movies, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Rous και οι Voyage Limpid Sound, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα την μουσική σκυτάλη θα πάρουν στα χέρια τους οι Xaxakes, η Μόνικα, οι Maraveyas Ilegal, οι The Burger Project και οι Leόn.

Έχουν περάσει πάνω από δεκαπέντε χρόνια από τότε που καλλιτέχνες, όπως ο Αγγελάκας και ο Παυλίδης έφεραν την δημιουργική τους πνοή στην ελληνική μουσική με τα μοναδικά στιχάκια τους. Εν έτει 2010, βρίσκονται ακόμη σε δράση, και το Ark Festival τους φέρνει κοντά στο φανατικό τους κοινό, σε ένα φεστιβάλ που «παντρεύει» τους καταξιωμένους αυτούς καλλιτέχνες με το «νέο αίμα» της εγχώριας αγγλόφωνης και ελληνόφωνης μουσικής.

Μαζί με τους Xaxakes, τον Παυλίδη και τον Αγγελάκα λοιπόν, έρχονται να συμπληρώσουν την φιέστα του Ark οι φρέσκες φωνές του Κωστή Μαραβέγια και της παρέας του, της μελαγχολικής Μόνικα, που έγινε «in» άκουσμα την χρονιά που πέρασε, του Rous, που ανανέωσε με τις «Εξαιρέσεις» του την εναλλακτική ποπ κουλτούρα και αρκετών αγγλόφωνων συγκροτημάτων, που συγκεντρώνουν τις προτιμήσεις ενός ειδικού αλλά δυναμικού κοινού.

Ονόματα όπως αυτά συνήθως φιγουράριζαν ως opening act στις συναυλίες μεγαλύτερων ονομάτων. Το Ark Festival τους δίνει την σκηνή για να γίνουν οι πρωταγωνιστές των δύο μουσικών βραδιών, ξεσηκώνοντας τους φιλόμουσους που ήδη έσπευσαν να εξασφαλίσουν το «ναύλο» για την «Κιβωτό».

Η προπώληση συνεχίζεται, ενώ οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ προχώρησαν σε άλλη μία πρωτοτυπία. Ετοίμασαν ειδικό Ark Festival application για iPhones, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και να έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε πτυχή του μουσικού event. Όλες οι λεπτομέρειες για το διήμερο βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα χρήσιμο και λειτουργικό app με ελεύθερη πρόσβαση οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Τα features του Ark Festival app περιλαμβάνουν:
- Το αναλυτικό line-up και των δύο ημερών, με τις ώρες εμφάνισης του κάθε καλλιτέχνη.
- Updates με τα τελευταία νέα του φεστιβάλ.
- Personalized πρόγραμμα.
- Videos και φωτογραφίες από την ημέρα του κάθε live.
- Λεπτομέρειες για το χώρο διεξαγωγής του φεστιβάλ.
- Πληροφορίες για τις προσφορές των μαγαζιών της γύρω περιοχής στους επισκέπτες του φεστιβάλ.
- Location των συνεργαζόμενων μαγαζιών.
- Ανάρτηση των δικών σας εντυπώσεων στο Twitter του φεστιβάλ.
Για να κατεβάσετε δωρεάν το Ark Festival app, επισκεφτείτε το iTunes app store μέσω Internet ή μέσω του ειδικού εικονιδίου στο iPhone σας.

Τα εισιτήρια στην ημερήσια προπώληση κοστίζουν 17 ευρώ, ενώ στην είσοδο θα τα βρείτε στην τιμή των 20 ευρώ. Η είσοδος και για τις δύο ημέρες του φεστιβάλ κοστίζει 30 ευρώ.

Τα εισιτήρια δεν εξασφαλίζουν μόνο την είσοδο στο χώρο των συναυλιών, αλλά αποτελούν "κλειδιά" και για τις υπόλοιπες δραστηριότητες του Ark Festival. Συγκεκριμένα, η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων θα μετατραπεί σε παράδεισο για τους μουσικόφιλους, καθώς και τις 2 μέρες θα στηθεί παζάρι βινυλίων για όσους αγαπούν ακόμα να ακούν μουσική με την καρδιά τους, εκτός από τα αυτιά τους, θα πωλούνται CD σε προνομιακές τιμές από 5 ως 10 ευρώ, ενώ και η ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού της οποίας πολιτιστικό πυρήνα αποτελεί ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ θα συμμετέχει στη γιορτή, με τέσσερα μπαρ και τέσσερα εστιατόρια της περιοχής να προσφέρουν έκπτωση στους θαμώνες του φεστιβάλ μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Public, Ianosi-ticket.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v