O Bob Dylan τον Μάιο στο Terra Vibe

Επόμενος σταθμός του Never Ending Tour η Αθήνα, και συγκεκριμένα το Terra Vibe Park στην Μαλακάσα, για τον Bob Dylan. Ο θρύλος της rock ‘n roll έρχεται στις 29 Μαΐου, ενώ αναμένεται ακόμα η προπώληση των εισιτηρίων.
O Bob Dylan τον Μάιο στο Terra Vibe
Μόλις χθες αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του θρύλου της rock ‘n roll Bob Dylan η ανακοίνωση πως στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας του θα περιλάβει και την Αθήνα, με μία και μοναδική συναυλία στο Terra Vibe Park στις 29 Μαΐου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Dylan επισκέπτεται την χώρα μας για συναυλία. Περίπου 20 χρόνια πριν βρέθηκε στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ τον Ιούνιο του 1993 είχε επιστρέψει για μία ακόμα συναυλία στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Ακούστε παρακάτω κάποια από τα «μεγάλα» του τραγούδια:

The Times They Are A-Changin'


Like a Rolling Stone


Πλησιάζοντας τα εβδομήντα, ο Bob Dylan είναι από τους λίγους καλλιτέχνες της χρυσής δεκαετίας του ’60 που καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώνει αλλά και να συνεχίζει να γράφει τραγούδια μέχρι σήμερα. Μόλις πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει ένα χριστουγεννιάτικο album, το Christmas in the Heart, ενώ πριν έναν χρόνο ακούσαμε τα τελευταία του τραγούδια, από τον δίσκο Together Through Life, ο οποίος παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στην πρώτη θέση των βρετανικών και αμερικανικών charts.

Από το 1988 μέχρι σήμερα, ο Dylan, συντροφιά πάντα με την κιθάρα και την φυσαρμόνικά του, ταξιδεύει συνεχώς ανά τον κόσμο σε μία περιοδεία που δείχνει να μην έχει τέλος… εξ’ου και το όνομα που της έχει δοθεί από τους θαυμαστές του: The Never Ending Tour.

Δεν έχουμε, λοιπόν, παρά να περιμένουμε τον σπουδαίο συνθέτη και τραγουδιστή τον Μάιο στην Μαλακάσα. Η προπώληση των εισιτηρίων πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες –θα ακολουθήσει σχετικό δελτίο τύπου. Μέχρι τότε…

Don’t Think Twice, It’s All Right


Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v