Joss Stone: "We lost her" αλλά την ξαναβρίσκουμε... στο Παλλάς

Μετά από ακυρώσεις, αναβολές και αλλεπάλληλες φήμες, η Joss Stone καταφθάνει, τελικά, στις 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς για να μας ταξιδέψει με τη μελωδική φωνή της σε μουσικά μονοπάτια soul και R'n'B.
Joss Stone: We lost her αλλά την ξαναβρίσκουμε... στο Παλλάς
Μετά από ακυρώσεις, αναβολές, φήμες και απογοητεύσεις, η νεότερη ντίβα της σόουλ καταφθάνει επιτέλους στην Αθήνα. Στο Θέατρο Παλλάς, αντί για το Λυκαβηττό, όπου ήταν να την απολαύσουμε τον Ιούλιο, με συμπορευτές τη «δικιά μας» Sugahspank! και τους The Swing Shoes.

Η Joss Stone, μία από τις πιο χαρισματικές (και νεαρότερες) φωνές της soul έρχεται στην Ελλάδα για μία μοναδική συναυλία στις 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Παλλάς. Όσοι τυχεροί προμηθευτούν τα “μαγικά χαρτάκια” θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μαγευτική φωνή της 22χρονής Αγγλίδας να μας γαληνεύει με επιτυχίες όπως τα "Spoiled", “LOVE”, "You Had Me" και την εκπληκτική διασκευή της στο “Fell in love with a girl” των White Stripes.

Γεννημένη στα τέλη τις δεκαετίας του ’80, η νεαρή Joss ερωτεύτηκε την φωνή της Aretha Franklin και μέσα από αυτήν μυήθηκε από μικρή στη soul και την R’n’B και σε ηλικία μόλις 14 ετών εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεόραση τραγουδώντας το "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman" της μεγάλης ντίβας και καταλήγοντας να κερδίζει τον διαγωνισμό τραγουδιού στον οποίο εμφανίστηκε. Το 2002 φτάνει στην Νέα Υόρκη για audition και καταπλήσσει τα στελέχη της δισκογραφικής οι οποίοι της προτείνουν αμέσως συμβόλαιο. Το 2003 κυκλοφορεί το ντεμπούτο της με τίτλο “The Soul Sessions” το οποίο γίνεται τριπλά πλατινένιο στην γενέτειρα της, και χρυσό στις Η.Π.Α.

Ακολούθησε το “Mind, Body & Soul” το 2004, το πρώτο της άλμπουμ με δικές τις συνθέσεις, το οποίο έγινε επίσης τριπλά πλατινένιο στην Μεγ. Βρετανία και πλατινένιο σε Αμερική και Ευρώπη, ενώ με αυτό κατέκτησε την κορυφή των βρετανικών chart και έγινε η νεαρότερη γυναίκα σε αυτή την θέση. Εκείνη τη χρονιά προτάθηκε για τρία Grammy και τρία Brit Awards κερδίζοντας τελικά αυτά της Καλύτερης Βρετανίδας Solo Καλλιτέχνιδας και του Καλύτερου Urban Act.

Τρία χρόνια αργότερα, κυκλοφορεί το “Introducing Joss Stone” το οποίο στη χώρα μας έφτασε στο νούμερο 5 των charts της IFPI, ενώ μπήκε κατευθείαν στο νούμερο 2 στα charts του Billboard κάνοντάς την την νεότερη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα με την υψηλότερη είσοδο στο συγκεκριμένο chart.

Στις 2 Σεπτεμβρίου λοιπόν θα έχουμε, τελικά, την ευκαιρία να απολαύσουμε την νεαρότατη και πανέμορφη Joss να μας μαγεύει τόσο με την εκπληκτική φωνή όσο και με την αέρινη παρουσία της. Μία συναυλία κόσμημα από μία καλλιτέχνιδα διαμάντι…

Τη συναυλία ανοίγει η σαγηνευτική Sugahspank! μαζί με τους The Swing Shoes, με τις μοναδικές gypsy jazz μελωδίες τους.

Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί για τη συναυλία του Λυκαβηττού ισχύουν κανονικάκαι για την συναυλία του Σεπτεμβρίου. Επίσης πέρα από τα κανονικά εισιτήρια των 50€ θα διατίθενται και εισιτήρια των 70€ τα οποία αντιστοιχούν σε θέσεις VIP στον εξώστη του Θεάτρου Παλλάς και για τις πρώτες σειρές των κεντρικών θέσεων στην πλατεία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v