Spaghetti Western Orchestra: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις

Σε ένα κολάζ διαλόγων, αυτοσχεδιασμού και χειροποίητων μουσικών εφέ, πέντε αυστραλοί μουσικοί ξεσκονίζουν τις μπομπίνες αγαπημένων σπαγκέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε και ζωντανεύουν με θεατρική πονηριά τις αγαπημένες μελωδίες του Ένιο Μορικόνε, το Σεπτέμβριο στο Θέατρο Badminton.
Spaghetti Western Orchestra: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις
O διαγωνισμός για το Spaghetti Western Orchestra μόλις ολοκληρώθηκε.
Οι τυχεροί αναγνώστες που κερδίζουν διπλές προσκλήσεις για να απολαύσουν την παράσταση της Πέμπτης 17/09 είναι οι:

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΗ
ΤΣΟΠΑΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΛΩΡΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
ΣΙΑΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΑΝΑΜΠΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΛΕΒΕΤΣΙΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 

Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.

 
 
Και μπαμ και μπουμ και ζβούι ζβούι ζβούι

Πέντε θεότρελοι Αυστραλοί «ξεσκονίζουν» τις μπομπίνες αγαπημένων σπαγκέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε και ζωντανεύουν με θεατρική πονηριά τις εκπληκτικές μουσικές του Ένιο Μορικόνε σ’ ένα κολάζ διαλόγων, αυτοσχεδιασμού και χειροποίητων μουσικών εφέ.

Σαν ήρωες του παλιού βωβού κινηματογράφου, με έντονο άσπρο μακιγιάζ στο πρόσωπο και κλασικά ριγέ γιλέκα, οι μουσικοί της Spaghetti Western Orchestra ζωντανεύουν τα αγαπημένα σάουντρακ των πιο κλασικών σπαγκέτι γουέστερν του ’60 και ’70 σ’ ένα αφιέρωμα στον πιο παραγωγικό κινηματογραφικό συνθέτη όλων των εποχών, τον Ένιο Μορικόνε.

Οι Βoris Conley, Patrick Cronin, David Hewitt, Graeme Leak και Philip McLeod, ξεχνούν για λίγο τη βαριά αυστραλέζικη προφορά τους και μεταμορφώνονται σε μοντέρνους καουμπόηδες σ’ ένα σκηνικό πλημμυρισμένο από πορτοκαλοκόκκινους φωτισμούς και δεκάδες καμουφλαρισμένα αντικείμενα καθημερινής χρήσης που αναπαράγουν τους ήχους της Άγριας Δύσης. Ξαναγράφοντας τις αγαπημένες μας κινηματογραφικές αναμνήσεις από την αρχή.


Ένα «βρέφος» με διεθνές διαβατήριο.
Γέννημα θρέμμα της Αυστραλίας, η Spaghetti Western Orchestra αποτελείται από πέντε μουσικούς που ένωσαν το 2007 το πάθος τους για τις μελωδίες του Μορικόνε και τις χειροποίητες τεχνικές των μουσικών εφέ στα γουέστερν του ’60 και ’70. Mια μοναδική στο είδος της ορχήστρα, η Spaghetti Western Orchestra συνδυάζει τα θεατρικά τρυκ και τα ευφάνταστα μουσικά εφέ με τους εκπληκτικούς φωτισμούς και φυσικά τις αγαπημένες μελωδίες του Μορικόνε. Μετά την πρώτη τους συναυλία στο Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ το 2007, απέκτησαν αμέσως φανατικό κοινό, που τους αποθεώνει σε κάθε τους εμφάνιση σε Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική.

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, τηλ: 211 1010000
16-25 Σεπτεμβρίου 2009
Τιμή εισιτηρίου: 21 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v