Mykonos Music Festival: Live is a beach στο Super Paradise

Τρία σαββατοκύριακα του Αυγούστου γεμάτα ένταση και δυνατούς ρυθμούς με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης μαζί με τα μεγαλύτερα γκρουπ της ελληνικής σκηνής περιμένουν τους τυχερούς που θα βρεθούν στο Super Paradise της Μυκόνου στις 2, 8 και 15 Αυγούστου.
Mykonos Music Festival: Live is a beach στο Super Paradise
Τρία σαββατοκύριακα του Αυγούστου γεμάτα ένταση και δυνατούς ρυθμούς με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης μαζί με τα μεγαλύτερα γκρουπ της ελληνικής σκηνής περιμένουν τους τυχερούς που θα βρεθούν στην Μύκονο στις 2, στις 8 και στις 15 Αυγούστου. Εκείνες τις μέρες η παραλία του Super Paradise μετατρέπεται, για πρώτη φορά, στο μεγαλύτερο live stage on the beach! Και η δράση ξεκινάει λίγο πριν τη δύση του ηλίου με:

PEACHES
Parov Stelar
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
- Με το νέο δίσκο ("I Feel Cream") στις αποσκευές της, η ιέρεια του dance-punk, Peaches, συνεργάζεται πλέον με τους electro pioneers, Simian Mobile Disco, Soulwax, Digitalism και εμφανίζεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έτοιμη να σοκάρει και τους πιο υποψιασμένους fans με τους προκλητικούς στίχους και το τολμηρό performance!
Info: www.peachesrocks.com

- House και breaks λούπες, πλήκτρα, scratching, ηλεκτρικές μπασογραμμές, συνοδευτικά τύμπανα, o frontman Parov Stelar στο σαξόφωνο και η εκπληκτική frontwoman Eva στα φωνητικά, αποτελούν το ξεσηκωτικό live του παγκοσμίου φήμης αυστριακού παραγωγού!Info: www.parovstelar.com

FISCHERSPOONER (φωτο)
Cyanna
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
- Ο ηδονισμός επέστρεψε στα dancefloors και οι ροκάδες άρχισαν να βλέπουν την ηλεκτρονική μουσική με άλλο μάτι. Με χορευτές, σκηνικά εφέ και μια εξεζητημένη γκαρνταρόμπα, το art-pop duo των Fischerspooner κατέληξε να κερδίσει όλον τον κόσμο με την punk ενέργεια, τους electro ήχους και τους εγκεφαλικούς στίχους του.
Info: www.fischerspooner.com

- Ο τελευταίος τους δίσκος “Just A Crash” (Sony Music Greece, SSG Japan) τους χάρισε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία Greek Act των MTV European Music Awards 2008 και το βραβείο για το καλύτερο Alternative Video Clip στα Mad Video Music Awards 2009. Τραγούδια όπως τα “Shine”, “Done Be”, “Like Fire” και “TV Nation” αγαπήθηκαν από το μουσικό κοινό έχοντας έντονη παρουσία σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.
Αυτό το καλοκαίρι οι Cyanna ετοιμάζουν το νέο τους δίσκο, ενώ συμμετέχουν στην πρόσφατη κυκλοφορία της Δήμητρας Γαλάνη.
Info: www.cyanna.gr

MATISSE
Stereo Mike ft Vegas
ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Με το νέο τους άλμπουμ, "Rock 'n' Roll Mafia" να βρίσκεται ήδη στα δισκοπωλεία και στα airplays των μεγαλύτερων ραδιοφωνικών σταθμών, οι Matisse αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά σχήματα που έχει να επιδείξει η αγγλόφωνη ελληνική pop-rock σκηνή!
Info: www.matisse.gr

- Ηχολήπτης, παραγωγός, μουσικός και καθηγητής ηχοληψίας στο μεταπτυχιακό τμήμα του Westminster Universtiy στο Λονδίνο, ο Stereo Mike αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της hip hop σκηνής στην Ελλάδα. Εκτός από τους προσωπικούς του δίσκους, αίσθηση έχουν προκαλέσει οι συνεργασίες του με τη Χαρούλα Αλεξίου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Ανδριάννα Μπάμπαλη.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 και η είσοδος σε όλα τα live είναι δωρεάν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v