2o Scorpions Festival: Μαζί ξανά, ακόμα πιο δυνατά

Έχετε τουλάχιστον τέσσερις λόγους για να βρίσκεστε την Δευτέρα, 6/7, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, στο 2o Scorpions Festival. Μάθετε ποιοι είναι αυτοί και περάστε ένα αξέχαστο μουσικό βράδυ με τους παππούδες της ροκ.
2o Scorpions Festival: Μαζί ξανά, ακόμα πιο δυνατά
Μπορεί τα εισιτήρια για τις κερκίδες και τις θέσεις VIP να εξαντλήθηκαν προ πολλού για το 2ο Scorpions Festival την Δευτέρα 6/7 στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η προπώληση όμως για την Αρένα συνεχίζεται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Σπεύσατε να αποκτήσετε το μαγικό χαρτάκι για να είστε και εσείς εκεί. Γιατί...

1ον! Για μια και μοναδική φορά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τους Scorpions σε reunion με τα παλιά τους μέλη Uli Jon Roth, Michael Schenker και Herman Rarebell. Αυτό το φαντάζεστε; 4 κιθάρες και δύο ντράμερ επί σκηνής!

2ον! Οι Scorpions θα παίξουν το μεγαλύτερο ρεπερτόριο που έπαιξαν ποτέ σε συναυλία τους. Πάνω από δυόμιση ώρες πρόγραμμα, αμέτρητες επιτυχίες….

3ον! Ο αγαπημένος Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια αναδρομή σε όλες τις επιτυχίες της 35χρονης παρουσίας του στην δισκογραφία. Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για την μεγάλη αυτή βραδιά.

4ον! Η μεγάλη έκπληξη θα έρθει κοντά στο φινάλε. Scorpions και Βασίλης θα τραγουδήσουν μαζί! Ποιο τραγούδι; Θα το μάθετε μόνο αν είστε εκεί! Γιατί τέτοιες μουσικές στιγμές δεν επαναλαμβάνονται.

Ετοιμαστείτε και διαβάστε τις χρήσιμες πληροφορίες λίγες μέρες πριν:
- Οι πόρτες στο στάδιο ανοίγουν στις 6.00 μμ.
- Στις 7.45μμ το φεστιβάλ ανοίγουν οι SPITFIRE, οι νικητές του φετινού μουσικού διαγωνισμού που θα προσφέρουν στο κοινό μια θερμή υποδοχή.
- Αμέσως μετά, στις 8.45μμ. την σκυτάλη παίρνει πρώτος ο μεγάλος αγαπημένος του ελληνικού κοινού Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
- Και αμέσως μετά, γύρω στις 10.15μμ. οι Scorpions με όλους τους καλεσμένους τους, σε ένα μουσικό παραλήρημα θα κλείσουν την μεγάλη γιορτή.

Η προπώληση της μεγάλης βραδιάς συνεχίζεται.
Υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια αρένας προς 35 ευρώ.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: Ticket House, Virgin Megastores, Village Cinemas και ηλεκτρονικά στα www.ticketquest.gr & http://showtime.villagecinemas.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298944
Απαγορεύεται η είσοδος παιδιών στην Αρένα κάτω των δέκα ετών και η είσοδος παιδιών στις κερκίδες κάτω των έξι ετών.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v