Φωτεινή Δάρρα: "Τραγούδια στο Φως"... του Ιανού

Σε τρία υπέροχα μουσικά Σάββατα μας προσκαλεί από 17 Μαΐου ο Ιανός για να απολαύσουμε την αιθέρια φωνή της Φωτεινής Δάρρα, σε μία συναυλία που δεν έχετε ξαναδεί.
Φωτεινή Δάρρα: Τραγούδια στο Φως... του Ιανού
Η κορυφαία ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα μας περιμένει για τρεις μοναδικές εμφανίσεις στον γνωστό πολιτιστικό χώρο Ιανός (Σταδίου 24).

Τρία διαδοχικά Σάββατα, τρεις ξεχωριστές παραστάσεις, σε ένα ευρύ πεδίο ήχων και μουσικών θα παρουσιάσει κομμάτια από το ελληνικό και το διεθνές ρεπερτόριο, μελοποιημένη ποίηση, κλασσική Jazz, έθνικ και ροκ μπαλάντες και φυσικά δεν θα λείψουν τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

Συνοδοιπόροι – καλεσμένοι της:
ο Χρήστος Θηβαίος στις 17 Μαΐου,
η Μαρία Φαραντούρη στις 24 Μαΐου,
ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στις 31 Μαΐου

Θα ακουστούν ποιήματα των μεγάλων ποιητών, Κωνσταντίνου Καβάφη, Γεωργίου Σεφέρη, Νίκου Γκάτσου κ.α. μελοποιημένα από τους μεγάλους μας συνθέτες, Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη καθώς και του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Επίσης θα ερμηνευτούν τραγούδια των Baetles, Leonard Cohen, Cole Porter, Joan Baez κ.α.

Δε θα λείψουν φυσικά οι μουσικές στιγμές από το πρόσφατο cd single με τίτλο «ΧΙΛΙΑ ΜΑΤΙΑ» με ήχους από Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Μικρά Ασία και Αραβία συνθέτοντας ένα διονυσιακό ηχητικό τοπίο…

Μαζί της μια ορχήστρα ταλαντούχων μουσικών.

Μια υπόσχεση για τρεις ξεχωριστές μουσικές βραδιές που αξίζει να ζήσετε!

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.ianosradio.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ, MAD

ΙΑΝΟΣ: Σταδίου 24, 10564 Αθήνα, Τηλ.210 3217917
Τιμή εισόδου: 10 €
Ελάχιστη κατανάλωση: 10 €
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v