ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Nokia Trends Lab Event: Creative clubbing στο Αθηνών Αρένα

Ακόμη πιο κεφάτο, ακόμη πιο νεανικό κι ακόμη πιο... mobile αναμένεται το δεύτερο Nokia Trends που θα πραγματοποιηθεί στο Αθηνών Αρένα το Σάββατο 13 Οκτωβρίου με Έλενα Παπαρίζου, Mya, DJ Blend, Terry Lee Brown Junior και Vj Paul Davis.

Nokia Trends Lab Event: Creative clubbing στο Αθηνών Αρένα
Η Έλενα Παπαρίζου, ο Πρόεδρος της Alpha Copy/Nokia κος. Σταύρος Κωνσταντινίδης και η Στιχουργός του τραγουδιού «Όλα είναι μουσική» Βίκυ Γεροθόδωρου

Η Συναυλία Nokia Trends Lab, ένα εναλλακτικό φεστιβάλ που συνδυάζει μουσική, mobility και multimedia arts σε μία ξεχωριστή πλατφόρμα διασκέδασης, έρχεται στην Ελλάδα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007, στο Αθηνών Αρένα. Η Έλενα Παπαρίζου, κεντρικό πρόσωπο του event, η Mya, οι DJ Blend και Terry Lee Brown Junior και ο Vj Paul Davis, προσκαλούν το νεανικό κοινό της πόλης σε μια βραδιά μουσικής και διασκέδασης που θα μείνει αξέχαστη σε κάθε παρευρισκόμενο.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια μοναδική μουσική εκδήλωση που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά μουσικά ακούσματα από τους ποπ ήχους της Έλενας Παπαρίζου, μέχρι τους R&B ήχους της Mya, καθώς και τα πιο ηλεκτρονικά ακούσματα των DJ Blend, DJ Terry Lee Brown Junior και VJ Paul Davis. Παράλληλα, στη φιλοσοφία του Nokia Trends Lab ενσωματώνονται μία σειρά από mobility και multimedia happenings, διαφοροποιώντας τη διοργάνωση αυτή από οποιαδήποτε άλλη μουσική συναυλία. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται στο κοινό η δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες, αλλά συγχρόνως να ανακαλύψει, να δημιουργήσει και να συμμετάσχει σε μία σειρά πρωτότυπων διαδραστικών ενεργειών καλύπτοντας έτσι τους τρεις βασικούς πυλώνες του event που συνοψίζονται στις αρχές Mobility, Interactivity & Connectivity, Creativity.

Η έννοια του «mobility», δηλαδή του συνδυασμού κίνησης με παράλληλες δραστηριότητες, αποτελεί θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας της Nokia, ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο του θεσμού του Nokia Trends Lab Event. Εξάλλου, η ξεχωριστή σημασία του mobility καταδεικνύεται και μέσω της εξειδικευμένης ιστοσελίδας. Η πολυλειτουργικότητα που αντικατοπτρίζει το σύγχρονο τρόπο ζωής εκφράζεται από τη Nokia με την ενσωμάτωση πολλαπλών λειτουργιών στα κινητά τηλέφωνά της, τα οποία εξελίσσονται όλο και περισσότερο σε υπολογιστές πολυμέσων, συσκευές μουσικής, φωτογραφικές μηχανές, ημερολόγια ενσωματώνοντας παράλληλα μία σειρά από καινοτόμες λειτουργίες που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Η διάσταση αυτή που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της εταιρίας, αποτυπώνεται και στο Nokia Trends Lab Event, παρέχοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βιώσουν την έννοια του mobility όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε πρακτικό, μέσω του πρωτοποριακού mobile ticketing: Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη «μουσικοκινητική» εμπειρία που προτείνει το Nokia Trends Lab Event, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα από το κινητό τους στον αριθμό 00447786207060 προκειμένου να λάβουν το δωρεάν mobile ticket τους. (LAB1 για κατόχους κινητών Nokia και LAB2 για κατόχους άλλων συσκευών). Υπενθυμίζεται ότι η χρέωση αντιστοιχεί σε αυτή ενός απλού sms.
 
Επιπλέον, στις ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες του Nokia Trends Lab Event, www.nokiatrendslab.gr και www.nokiatrendslab.com , δίνεται στους επισκέπτες η ευκαιρία να ενημερωθούν καθώς και να συμμετάσχουν σε μία σειρά από πρωτότυπους διαγωνισμούς φωτογραφίας και μουσικής κερδίζοντας δώρα και απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με τους καλλιτέχνες του event.

Αντίστοιχες συναυλίες Nokia Trends έχουν διοργανωθεί σε διάφορες χώρες ανά την υφήλιο με αφετηρία την Λατινική Αμερική το 2004. Από τότε μέχρι και σήμερα χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την πολυεπίπεδη εμπειρία του Nokia Trends μετατρέποντάς τη σε έναν καταξιωμένο θεσμό. Φέτος, μετά τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Λιθουανία, την Κροατία και την Ιρλανδία, η μοναδική αυτή εμπειρία πρόκειται να συμπαρασύρει στο ρυθμό της όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Πολωνία, τη Ρωσία και την Ουκρανία.

To Nokia Trends Lab είναι μια σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη το 2007. Πριν από κάθε εκδήλωση, λαμβάνει χώρα μια τοπική, κινητή και online δραστηριότητα. Σε αυτή, άνθρωποι με ευρύ πνεύμα δημιουργούν, υπό την καθοδήγηση των καλλιτεχνών, πρωτότυπες δουλειές που παρουσιάζονται στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στους φίλους της μουσικής και τους νέους καλλιτέχνες.

Ο πρόεδρος της Alpha Copy / Nokia, κος Σ. Ι. Κωνσταντινίδης επεσήμανε σχετικά με το Nokia Trends Lab Event: «Με μεγάλη περηφάνια, η Nokia διοργανώνει φέτος στην Ελλάδα το Nokia Trends Lab Event, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της νεολαίας στο χώρο της μουσικής και της τεχνολογίας. Πρόκειται για μία πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία που συνδυάζει τη μουσική, την κίνηση και τις εφαρμογές πολυμέσων. Με τον τρόπο αυτό, η Nokia επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά τον ηγετικό της ρόλο στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας κι αποδεικνύει έμπρακτα ότι πάντα προσφέρει πρωτοποριακές εμπειρίες, ενώ ταυτόχρονα διαμορφώνει νέες τάσεις που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο τη μουσική με την τεχνολογία ».

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007 θα είμαστε όλοι στην Αθηνών Αρένα (Πειραιώς 166). Οι πύλες του Nokia Trends Lab θα ανοίξουν στις 19:00.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Το μισό μιας νίκης είναι η επιλογή του πεδίου μάχης. Το άλλο μισό είναι η επιλογή της κατάλληλης στιγμής."

Jacques Deval, Γάλλος συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.
    2005 - Η ελληνική συμμετοχή κατακτά την πρώτη θέση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "My number One", ερμηνευμένο από την Έλενα Παπαρίζου.
    2006 - Το Μαυροβούνιο αποφασίζει σε δημοψήφισμα με πλειοψηφία 55.5% την ανακύρηξή του σε ανεξάρτητο κράτος και τη διάλυση του ομόσπονδου κράτους της Σερβίας και Μαυροβουνίου

© 2002-2019 MEDIA2DAY