Λ. Καβάκος: Όταν η ευαισθησία είναι ανάλογη του ταλέντου

Στο φιλανθρωπικό ρεσιτάλ που οργανώνει για τους πυρόπληκτους το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 24 Σεπτεμβρίου συμμετέχει ο παγκοσμίου φήμης βιολονίστας Λεωνίδας Καβάκος.
Λ. Καβάκος: Όταν η ευαισθησία είναι ανάλογη του ταλέντου
Η χώρα μας μετρά τις πληγές της ύστερα από τις καταστροφικές φωτιές του φετινού καλοκαιριού. Σε μία προσπάθεια ενίσχυσης των πυροπαθών, ο κορυφαίος παγκοσμίως βιολονίστας, Λεωνίδας Καβάκος, συμμετέχει αφιλοκερδώς στο φιλανθρωπικό ρεσιτάλ που οργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 24 Σεπτεμβρίου, αποδεικνύοντας πως οι σπουδαίοι καλλιτέχνες εκτός από μεγάλο ταλέντο διαθέτουν και μεγάλη ευαισθησία.

Το μοναδικό αυτό ρεσιτάλ που θα δοθεί στην Aίθουσα Φίλων της Μουσικής θα ξεκινήσει στις 21.00. Τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων από την θεομηνία στους νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Ευβοίας.

Τον διακεκριμένο σολίστ που μεσουρανεί αυτή τη στιγμή στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα θα συνοδεύσει στο πιάνο ο ιταλός Ενρίκο Πάτσε.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη και η τιμή των εισιτηρίων είναι 50 ευρώ.

Παρακολουθήστε αυτή την ξεχωριστή βραδιά… και γίνετε ο κρίκος που θα ενώσει την μουσική αλυσίδα βοήθειας προς τους συνάνθρωπούς μας.

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, τηλ.: 210 7282000
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v