In Orbit v.3 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η σύγχρονη αθηναϊκή μουσική σκηνή δίνει ραντεβού για τρίτη συνεχή χρονιά στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ.
In Orbit v.3 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η σύγχρονη αθηναϊκή μουσική σκηνή δίνει ραντεβού για τρίτη συνεχή χρονιά στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για το Music Escapades: In Orbit v.3, ένα τριήμερο φεστιβάλ που απαντά στο ερώτημα «τι μουσική βγαίνει αυτήν την στιγμή στην Αθήνα;». Ελληνικός κι αγγλικός στίχος, κιθάρες, ρίμες και samples, ο ήχος των δυτικών μητροπόλεων και το κλείσιμο του ματιού στην Ανατολή - όλα αυτά σε ένα τριήμερο που χαρτογραφεί τη μουσική της πόλης, ικανοποιεί όλα τα γούστα και καλεί το αθηναϊκό κοινό είτε να επανασυνδεθεί με σχήματα που «έχασε» τη δύσκολη διετία που μας πέρασε είτε να γνωρίσει καινούρια.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, η βραδιά είναι αφιερωμένη στο hip hop με Νέγρο του Μοριά, Moose, Ofili και Kareem. To Σάββατο 8 Οκτωβρίου είναι πολυσυλλεκτικό, με κοινή αφετηρία και βάση την electronica των Sworr., Mononome, Ιota Phi και Vassilina. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στο κλείσιμο του τριημέρου, οι κιθάρες συνδέονται με τους ενισχυτές και το αθηναϊκό ροκ ξεδιπλώνεται στις διαφορετικές προτάσεις των The Bonnie Nettles, Godsleep, XOAN και Odysseas Phone Orchestra. 

Το Music Escapades: In Orbit v.3  πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

Ημερομηνία & Ώρα
07 Οκτωβρίου - 09 Οκτωβρίου 2022Παρασκευή 07 Οκτωβρίου 202220:00

Σάββατο 08 Οκτωβρίου 202220:00

Κυριακή 09 Οκτωβρίου 202220:00
Είσοδος
Ελεύθερη είσοδος
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v