Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σπετεμβρίου

Οι Madrugada, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, θα φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.
Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σπετεμβρίου
Οι Madrugada, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, θα φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.

«Madrugada και Ελλάδα, ένα είδος ερωτικής σχέσης…» («Madrugada and Greece, it’s kind of a love affair…»), ομολόγησε ο front man του συγκροτήματος Sivert Høyem μετά τις ανεπανάληπτες εμφανίσεις τους στην Ελλάδα την άνοιξη του 2019.  Και αυτήν την ακατάλυτη σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό, που τους ακολουθεί με πάθος όλα τα χρόνια της διαδρομής τους, θα επιβεβαιώσουν ξανά το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας.

Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, αυτός ο ιδιαίτερα εμβληματικός χώρος - σύμβολο που δεν κουβαλά μόνο ένα βαρύ ιστορικό φορτίο που παραπέμπει ευθέως στην κλασική ελληνική αρχαιότητα αλλά εκφράζει και την εικόνα της σύγχρονης Ελλάδας, μιας χώρας που εντάσσεται δυναμικά στον διεθνή καμβά του 21ου αιώνα. Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο - το μοναδικό μαρμάρινο σε όλον τον κόσμο - στην υπερεκατονταετή ιστορία του, δεν έχει φιλοξενήσει μόνο τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα όπως το Rock in Athens, τις συναυλίες του Χοσέ Καρέρας και των REM αλλά και την πρόσφατη επίδειξη μόδας του οίκου Dior.

Εδώ λοιπόν, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, οι Madrugada  επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα. 

Οι Madrugada μιλούν για τα άρρητα, εκφράζουν τις κρυφές σκέψεις όλων μας και τα συμπλέκουν μεταξύ τους με ιστορίες, βιώματα, προσωπικές εμπειρίες που, επειδή είναι κοινές, γίνονται πανανθρώπινες. Οι Νορβηγοί μας φίλοι αφηγούνται συναισθήματα και με τη μουσική τους ιδιαιτερότητα, δεν μοιάζουν με κανένα άλλο συγκρότημα της γενιάς τους. Μπορεί να εκφράζονται μέσα από ένα νωχελικό και μερικές φορές σκοτεινό ήχο αλλά ουσιαστικά αυτό που δημιουργούν είναι μία σκοτεινή, μελαγχολική μαγεία. Με την μεταλλική της ένταση, η μουσική τους ακούγεται σα μια απόμακρη αλλά τρυφερή αστραπή στον βόρειο αρκτικό ουρανό.

Η ήρεμη δύναμη των Madrugada, συνιστά μια πολύτιμη κατάθεση ψυχής, μια ανταλλαγή αγάπης ανάμεσα σε ένα αυθεντικό ροκ συγκρότημα και το πιστό του κοινό. 

Το σκοτάδι των Madrugada είναι γοητευτικό, τρυφερό, οικείο. Δεν σε τρομάζει. Σε προστατεύει. Οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι αλλά τα παιδιά παίζουν ακόμη στους δρόμους, τα φιλιά συνεχίζουν να έχουν γεύση από τριαντάφυλλο, τα βράδια έχουμε την ανάγκη να επιστρέψουμε σπίτι και οι άνθρωποι πάντα θα μας θυμίζουν πόσο ευάλωτοι είμαστε. Πόσο χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Όπως το καταφύγιο στην καταιγίδα.

Η μαγεία των Madrugada είναι πάντα εδώ!

Η μουσική  τους, δυνατή και ευάλωτη ταυτόχρονα, θα πλημμυρίσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, μιας πόλης που τους περιμένει πάντα, με το ίδιο πάθος και την ίδια αμείωτη αγάπη.
Mετά από την επικαιροποίηση του αποτυπώματος των δομικών και τεχνικών στοιχείων της παραγωγής για την τελική διαθέσιμη έκταση της αρένας του Σταδίου, μπορούμε πλέον να ενημερώσουμε το κοινό ότι από την 1η Σεπτεμβρίου διατίθεται προς πώληση ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, ως εξής:

Golden Arena (Standing): 85 ευρώ και

Γενική είσοδος Αrena (standing): 55 ευρώ

Τα εισιτήρια των κερκίδων συνεχίζουν να πωλούνται ως εξής:

Vip A και VIP B: 85 ευρώ

Κερκίδες γενική είσοδος: 42 ευρώ
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v