10 καλοκαιρινά τραγούδια που βαρεθήκαμε να ακούμε

Οι Dj τα ξεσκίζουν κάθε καλοκαίρι και αυτό μας κουράζει απίστευτα πολύ. Δέκα τραγούδια που έχουν αρχίσει και μας κουράζουν.
10 καλοκαιρινά τραγούδια που βαρεθήκαμε να ακούμε
Καλοκαιράκι, μπάνια, καύσωνας, ποτάκια, λίκνισμα στα μπαρ με ωραίες μουσικές και τραγούδια που θυμίζουν διακοπές.

Τραγούδια που παίζουν ξανά. Και ξανά. Τραγούδια που ακούμε κάθε χρόνο από κάθε DJ όπου και αν βρισκόμαστε. Τραγούδια που όταν βγήκαν είχαν ενδιαφέρον. Άντε και αρκετά χρόνια μετά. Όμως κάπου ώπα, πόσες φορές ακόμα θα τα ακούσουμε;

Φτάνει, βαρεθήκαμε.

Καλοκαιρινές Διακοπές – Νίκος Καρβέλας

Το έκανες ήχο στο κεφάλι σου και ανατρίχιασες; «ΑΑΑΑΑΑΑΑ, αααααα, ΑΑΑΑΑ, ΑΑΑΑΑΑ!» Κι εμείς.



Καλοκαιρινά ραντεβού – Δυτικές Συνοικίες

Κάποτε υπήρξε μια μπάντα με το όνομα Δυτικές Συνοικίες που έβγαλε ένα κομμάτι και εξαφανίστηκε. Αυτό το κομμάτι, φήμες λένε, πώς θα παίζει σε λούπα ακόμα και μετά την Αποκάλυψη.



Ξύλινα Σπαθιά - Λιωμένο Παγωτό

 Ο Παύλος Παυλίδης ξυπνάει τα βράδια κάθιδρος, κάθε φορά που αυτό το κομμάτι παίζεται σε μαγαζιά.



Πάμε Χαβάη -  Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Υπάρχει άραγε πιο κριντζ στίχος από το «Θωμά είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει»; Όσο και αν τη συμπαθάμε την Άλκηστι, αυτό το τραγούδι φέρνει ανακατωσούρα στο στομάχι.



Locomondo - Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα

Δε θα συγχωρέσουμε ποτέ στους Locomondo το συγκεκριμένο κομμάτι. Ούτε το «Πίνω Μπάφους». Ακόμα και οι χασικλήδες το βαρέθηκαν δηλαδή.



Πατητές και Μακροβούτια- Χατζηφραγκέτα

Στην αρχή τα τραγούδια τους είχαν πλάκα. Αφού όμως τα ακούσαμε 1987318273128 φορές από Djs σε χιπστερονήσια και παραλιακούς κιθαρίστες κάπου μας κούρασαν. Κυρίως το «Έλα πάμε παραλία για νυχτερινό μπανάκι».



Ρίτα Ριτάκι - Αφοί Κατσιμίχα

Ο ήχος τους σημάδεψε το εγχώριο ροκ στα 90s, όμως πλέον κάπου φτάνει με το απόλυτο μπαρμπαδο-καψουρο-τράγουδο που αναγκαζόμαστε να ακούσουμε τουλάχιστον μία φορά σε κάθε πάρτι. Επίσης, τι πάει να πει «παλεύει το ποτάμι στη θάλασσα να βγει» ρε παιδιά;



Στη Ντισκοτέκ – Πωλίνα και Ημισκούμπρια

Θα το ακούσεις σε Disco – δεκτόν. Θα το ακούσεις σε κλαμπ. Άντε πάει στο διάολο. Θα το ακούσεις σε trash βραδιά, θα το ακούσεις σε ροκ βραδιά, θα το ακούσεις ΠΑΝΤΟΥ και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Όχι άλλο Ντισκοτέκ ρε παιδιά, ένα διάλειμμα θέλουμε.



Το καλοκαίρι μου- Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μια δεκαετία πριν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έπαιζε παντού και μπράβο του. Μια δεκαετία μετά συνεχίζει να παίζει παντού, αλλά κάπου φτάνει.



Ραντεβού στην Παραλία – Ελένη Φουρέιρα

Θα το παραδεχτούμε το αμάρτημά μας, έχουμε χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές τον στίχο «40 βαθμοί λιώνει το κορμί, η λύση είναι μία, πάμε παραλία». Υποσχόμεθα πως δε θα ξαναγίνει και κάθε συντάκτης που θα το γράφει θα βγαίνει για τρέξιμο στον καύσωνα.



Και για να σπάσουμε λίγο τη γκρίνια, ιδού και ένα κομμάτι που ΔΕΝ έχουμε βαρεθεί να ακούμε και θα θέλαμε να ακούμε περισσότερο έξω.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v