Οι Metallica ξαναπαίζουν το «Master of Puppets» για το Stranger Things

Στον Έντι Μάνσον αφιέρωσε η μπάντα το νέο, επικό βίντεο που έφτιαξε για τα social media και ήδη κάνει θραύση.
Οι Metallica ξαναπαίζουν το «Master of Puppets» για το Stranger Things
Ένα επικό βιντεάκι στο οποίο παίζουν το Master Of Puppets ενώ στο διπλανό παράθυρο παίζει η κορυφαία σκηνή της τέταρτης σαιζόν του Stranger Things ανέβασαν οι Metallica στον λογαριασμό τους στο TikTok, γράφοντας «Έντι, αυτό είναι για σένα».

Τα μέλη του γκρουπ φορούν ακόμη και μπλουζάκια «Hellfire Club», αποτίοντας φόρο τιμής στην ομότιτλη ομάδα του χαρακτήρα Eddie Munson.

@metallica #duet with @netflix Eddie, this is for you! #StrangerThings #StrangerThings4 #MasterOfPuppets #EddieMunson #Netflix ♬ original sound - Netflix


Μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Stranger Things 4, οι Metallica εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους που χρησιμοποιήθηκε το «Master Of Puppets» στην σειρά.

«Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα και όταν το κάναμε, ήμασταν έκπληκτοι… είναι τόσο πολύ καλό, τόσο πολύ, που μερικοί άνθρωποι μπόρεσαν να μαντέψουν το τραγούδι μόνο βλέποντας μερικά δευτερόλεπτα από τα χέρια του Τζόζεφ Κουίν στο τρέιλερ!! Πόσο τρελό είναι αυτό;» έγραψαν.

«Είναι απίστευτη τιμή να είμαστε τόσο μεγάλο μέρος του ταξιδιού του Έντι και να κάνουμε για άλλη μια φορά συντροφιά με όλους τους άλλους καταπληκτικούς καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο σόου».

Το τραγούδι του 1986 γνώρισε νέες δόξες μετά την προβολή του επεισοδίου, φτάνοντας στο Νούμερο Επτά στο Top 50 playlist του Spotify στις ΗΠΑ (σήμερα βρίσκεται στο Νούμερο Οκτώ). Η έκδοση που χρησιμοποιήθηκε στο σόου περιέχει πρόσθετα κιθαριστικά κομμάτια, ευγενική χορηγία του γιου του μπασίστα Robert Trujillo, Tye.

Πηγή: NME https://www.nme.com/news/music/metallica-share-video-duetting-stranger-things-scene-with-master-of-puppets-3266214
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v