Οι Gogol Bordello στην Τεχνόπολη

Την Τρίτη 5 Ιουλίου, οι Gogol Bordello έρχονται στην Τεχνόπολη του Δήµου Αθηναίων για την πιο ξέφρενη συναυλία του καλοκαιριού.
Οι Gogol Bordello στην Τεχνόπολη

Οι εκρηκτικοί gypsy punk rockers ιδρύθηκαν το 1999 στη Νέα Υόρκη και πήραν το όνοµα τους από τον κλασσικό Ρώσο συγγραφέα Ουκρανικής καταγωγής Νικολάϊ Γκόγκολ. Μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 7 studio albums και έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα µεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ξεσηκωτικού συγκροτήματος στον πλανήτη

Με το ακορντεόν και το βιολί να αποτελούν τα κυρίαρχα όργανα στη μουσική τους, οι Gogol Bordello δημιούργησαν τον δικό τους ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό ήχο, ο οποίος συνδυάζει την µμουσική των Ροµά της Ανατολικής Ευρώπης, απ’ όπου κατάγονται και τα περισσότερα µέλη τους, µε το punk, αλλά και το dub.

Φημίζονται για τις γεμάτες ενέργεια ζωντανές εμφανίσεις τους, στις οποίες συγκρότημα και κοινό γίνονται ένα και µμετατρέπουν την κάθε βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτι που όλοι πρέπει να ζήσουν!

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στην Τεχνόπολη Δήµου Αθηναίων

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Δεύτερη φάση προπώλησης: 35€

Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, 11876, Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήµου Αθηναίων, αθηνόραµα.gr και Yoleni’s.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v