Γιατί η συναυλία των Manowar είναι το απόλυτο metal live του καλοκαιριού

Τώρα που ο covid (μέχρι νεοτέρας) μας άφησε, τα live είναι πολλά. Θα πάμε σε διάφορα. Δεν κρίνουμε! Αλλά υπάρχει μόνο ένα άχαστο.
Γιατί η συναυλία των Manowar είναι το απόλυτο metal live του καλοκαιριού

We are number 1 – All men play on 10



Μπάντες γενικής αποδοχής υπάρχουν, όμως είναι και αυτές που οξύνουν τα πάθη. Οι Manowar έχουν εξέχουσα θέση ανάμεσά τους.

Έχουμε 2022 και ο καιρός που ήσσονος σημασίας λεπτομέρειες επισκίαζαν την ουσία έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Πανοπλίες φορέθηκαν, μυς flex-αρίστηκαν, ιδεολογικού τύπου παρανοήσεις και εφηβικές επιπολαιότητες αποκαστάθηκαν.

Όλα αυτά αποτελούσαν για πολύ καιρό κουραστικό κατηγορητήριο, την ίδια στιγμή που για άλλους rock stars -και όχι μόνο- δεν γινόταν ούτε λόγος.

Στο θέμα μας.

Η ιστορία δεν παραχαράσσεται. Τα γεγονότα είναι αμείλικτα:

*  O -τρισμέγιστος ηθοποιός- Orson Wells το 1982, ο -sir- Cristopher Lee το 2010 και ο δικός μας Κώστας Καζάκος το 2022, δύσκολα θα συνεργάζονταν με ευτελείς προσωπικότητες.



* Η συνθετική και στιχουργική ιδιοφυΐα του Joey DeMaio που δημιούργησε και κράτησε ζωντανό σε δύσκολα χρόνια ένα ολόκληρο ιδίωμα δεν θα γινόταν εύκολα αποδεκτή από μεγαθήρια όπως ο -Θεός- Ronnie James DIO και ο -καθολικής αποδοχής- Lemmy Kilmister αν δεν ήταν πράγματι τέτοια.

* Η σχέση που έχει αναπτυχθεί και σφυρηλατηθεί διαχρονικά ανάμεσα στη μπάντα και στους fans της δεν έχει προηγούμενο ούτε επόμενο σε οποιαδήποτε περίπτωση στο χώρο της τέχνης.

Και οι τελευταίες δικαιολογίες λοιπόν τελείωσαν. Την Τετάρτη 22/06 στην πλατεία Νερού και το Athens Release Festival γράφεται ιστορία.

* Το stage show αναμένεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ

* Ο ήχος θα κινείται δεδομένα σε κορυφαία επίπεδα γιατί απλά είναι δικός τους

* Φήμες που οργιάζουν τελευταία υπόσχονται setlist φωτιά!

* Το εισιτήριο είναι προσιτό, και πάνω απ’ όλα…

*  Ο Eric Adams στα 67 του αποδίδει σαν τριαντάρης

Ας μην το ταλαιπωρούμε άλλο. Είσαι κι εσύ εκεί. Κάνε τη χάρη στον εαυτό σου!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v