Η Patti Smith στο Ηρώδειο

Η ιέρεια του πανκ, η αιώνια ρομαντική της νεοϋορκέζικης σκηνής Patti Smith, έρχεται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μια μοναδική συναυλία.
Η Patti Smith στο Ηρώδειο

Ελάχιστες γυναίκες κατάφεραν να διαγράψουν την πορεία της, ακροβατώντας μεταξύ ποίησης και μουσικής, φθοράς και δημιουργίας.

Υπήρξε πρώιμη ιέρεια του πανκ, αιώνια ρομαντική της νεοϋορκέζικης σκηνής του 70, φίλη των μεγάλων μορφών της beat λογοτεχνίας, μούσα του φωτογράφου Robert Mapplethorpe. Πάνω απ’ όλα όμως η Patti Smith συνδύασε μοναδικά τον ποιητικό λόγο με την μουσική, μέσα από μια σειρά από ιστορικά album.

Θα βρεθεί το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μία μοναδική συναυλία, με τραγούδια ύμνους όπως το ”Because the Night”, το “Dancing Barefoot”, το αιώνια επαναστατικό  “People have the power”.

Μουσικοί: Jackson Smith ηλεκτρική κιθάρα, Jesse Smith πιανοφόρτε, Antony Shanahan πιάνο, ηλεκτρικό μπάσο, Sebastian Rochford τύμπανα
Παραγωγή: Temple Productions

25/06/2022 στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ 125€
ΖΩΝΗ Α΄ 90€
ΖΩΝΗ Β΄ 75€
ΖΩΝΗ Γ΄ 65€
ΑΜΕΑ 25€
ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ 60€, 50€, 35€

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες. Τα εισιτήρια είναι απολύτως προσωπικά και μη μεταβιβάσιμα. Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέλθετε 60′ πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v