Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Studio Asomaton

Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Studio Asomaton ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης από τα τέλη Νοεμβρίου και μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο Studio Asomaton

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επιστρέφει δυναμικά στις εμφανίσεις τον χειμώνα 2021 και ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μια νέα στη σκηνή στην Αθήνα, το Studio Asomaton. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, που επιστρέφει ύστερα από αρκετό καιρό στις εμφανίσεις, ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021, και έκτοτε να βρίσκεται στην εν λόγω σκηνή κάθε Σάββατο βράδυ, μέχρι και τα τέλη Ιανουαρίου. Τραγουδίστρια και κέντρο ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση τη χειμερινή σεζόν που μας έρχεται. Από 20 Νοεμβρίου, ένας ακόμα νέος προορισμός διασκέδασης έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις επιλογές μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας, τόσο το μαγαζί όσο και η ερμηνεύτρια για ακόμα μια φορά.

Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη γνωρίσαμε δισκογραφικά το 2008, όταν κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο με τίτλο «Έλα». Ήδη από αυτή την πρώτη της δουλειά ξεπήδησαν πολλές επιτυχίες, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν στο πέρασμα του χρόνου όπως είναι και το ομότιτλο τραγούδι. Δύο χρόνια αργότερα ήρθε ο δεύτερος δίσκος με τίτλο «Έξοδος 2» που επίσης γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στην πορεία ακολούθησαν και άλλες δουλειές, πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα και μεγάλες σκηνής. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πάντα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της διασκέδασης στην πόλη και έχει πάντα μια ηχηρή θέση σε αυτήν. Τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά σε εμφανίσεις και να δούμε από αυτήν να εγκαινιάζει μια νέα σκηνή, έναν νέο χώρο που αναμένεται να παίξει τον δικό του καθοριστικό ρόλο στη διασκέδαση της πόλης. 

Αν υπάρχει κάποια λίστα με τους καλλιτέχνες που επιστρέφουν σε εμφανίσεις απόλυτα ανανεωμένοι, σίγουρα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μέσα σε αυτούς. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, επιστρέφει όχι μόνο από καινούριο στέκι – καινούριο όχι μόνο για εκείνη αλλά και γενικότερα – αλλά και με νέα μπάντα και με νέα τραγούδια (που μάλιστα φέρουν την υπογραφή του Σταμάτη Κραουνάκη). Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι η αγαπημένη τραγουδίστρια θα κλέψει τις εντυπώσεις με ένα πρόγραμμα που σίγουρα θα διαφέρει από όλα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Όπως πάντα, αυθεντική και γεμάτη όρεξη και κέφι, η τραγουδίστρια έρχεται να μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όσο τίποτε άλλο.

Για τηλεφωνικές κρατήσεις: 211-8006866 

Είσοδος: 15 ευρώ

Διεύθυνση: Ασωμάτων 1, Μοναστηράκι

Κάθε Σάββατο από 27/11/2021

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v