Τραγουδίστρια ουρεί στο στόμα θαυμαστή, αντιμετωπίζει 1 χρόνο φυλάκιση (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλίας των Brass Against στη Daytona των ΗΠΑ.
Τραγουδίστρια ουρεί στο στόμα θαυμαστή, αντιμετωπίζει 1 χρόνο φυλάκιση (βίντεο)
Γενικά τα ζωντανά ροκ/μέταλ shows φημίζονται για τις προκλητικές στιγμές τους, είτε πρόκειται για δαγκώματα νυχτερίδας (βλέπε Ozzy Osbourne) είτε για ξυλίκι μεταξύ του κοινού ή του κοινού και του τραγουδιστή. 

Στην περίπτωση των Brass Against όμως, μιας μπάντας που διασκευάζει κομμάτια των Rage Against the Machine και των Tool, μεταξύ άλλων, είχαμε μια πραγματική σκηνή παραφροσύνης.

Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού Wake Up, η τραγουδίστρια του σχήματος Sophia Urista, δεν μπόρεσε να κρατηθεί, κάλεσε έναν θαυμαστή από το κοινό, ήρθε από πάνω του, κατέβασε το τζιν της και άρχισε να ουρεί στο πρόσωπό του.

Ναι, υπάρχει και βίντεο:



Το παράδοξο είναι πως ο θαυμαστής δείχνει να το ευχαριστιέται.

Η τραγουδίστρια, αφού έγινε χαμός μετά τη συναυλία, ζήτησε συγγνώμη μέσα από τα social media και ομολόγησε πως «παρασύρθηκε και πως δε θα ξαναγίνει κάτι παρόμοιο στα live τους».

Ωστόσο, το Daytona Beach News-Journal αναφέρει ότι η Urista και οι Brass Against πιθανώς να έχουν μπλεξίματα με τον νόμο. Αφού έλαβε μηνύματα στο διαδίκτυο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Daytona Beach Messod Bendayan είπε ότι έχει κατατεθεί επίσημη αναφορά και οι Αρχές εξετάζουν επί του παρόντος το θέμα.

Το καταστατικό 800.03 της πολιτείας της Φλόριντα απαγορεύει στον οποιονδήποτε να "εκθέτει τα σεξουαλικά του όργανά δημόσια ή σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις με χυδαίο ή άσεμνο τρόπο". Αν η Urista καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει φυλάκιση έως και ενός έτους ή πρόστιμο 1.000 δολαρίων.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v