Καμιά συναυλία θα δούμε φέτος;

Δειλά δειλά αγαπημένες μπάντες επιστρέφουν για να γιορτάσουν ελεύθερα και με ορθίους πλέον την επανεκκίνηση των συναυλιών σε κλειστά venues.
Καμιά συναυλία θα δούμε φέτος;

Μετά από δύο χρόνια ακυρώσεων και αναβολών, επιτέλους οι συναυλίες επανέρχονται στην Αθήνα κανονικά και με τον νόμο, σε κλειστούς χώρους, για εμβολισμένους και φυσικά με όρθιο κόσμο.

Γιούπι!

Χτυπάμε ξύλο και κλείνουμε εισιτήρια.

Ο Pi’erre Bourne στο Gagarin 205
11 Νοεμβρίου

Βραβευμένος παραγωγός, στιχουργός και τραγουδιστής, ο Pi’erre Bourne, με έδρα την Ατλάντα, είναι ο καλλιτέχνης που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων με κομμάτια όπως το «Magnolia» του Playboi Carti και το «Gummo» του 6ix9ine. Έχει ξεχωρίσει για τις εξαιρετικές παραγωγές του, ενώ οι συνεργασίες του με αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως Kanye West, Travis Scott, 21 Savage, Lil Yachty, Young Nudy και πολλούς άλλους, τον έχουν ήδη καθιερώσει.

Εισιτήρια εδώ.

Οι Whereswilder στο Six D.o.g.s
13 Νοεμβρίου

Στο ίδιο μέρος που συστήθηκαν στο ελληνικό κοινό το 2014 οι αθηναίοι ρόκερς επιστρέφουν για να γιορτάσουν την επανεκκίνηση των συναυλιών σε κλειστά venues. Η συναυλία αυτή αποτελεί την καλύτερη εκκίνηση για το νέο κεφάλαιο που ξεκινά για τη μπάντα τον Νοέμβριο με την κυκλοφορία του τρίτου ολοκληρωμένου album τους «Movement In Place» από τη United We Fly.



Εισιτήρια εδώ

Οι Βήτα Πεις στο Fuzz Live Music Club
13 Νοεμβρίου

Ακόμη επίκαιροι, για πάντα διαχρονικοί, θεωρούνται δικαίως ένα από τα πιο ιδιαίτερα acts που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό rap στερέωμα. Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, οι Βήτα Πεις παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ "Ροή Του Μέλλοντος" ζωντανά... για τους οπαδούς.

Εισιτήρια εδώ

Οι Nightfall στο Gagarin 205
13 Νοεμβρίου

Μετά από πάρα πολλά χρόνια live απουσίας, οι Nightfall επιστρέφουν και δίνουν ραντεβού με τους οπαδούς τους, σε ένα επετειακό show που θα περιλαμβάνει τραγούδια από την τριαντάχρονη πορεία του, αλλά και το τελευταίο δισκογραφικό πόνημα τους, «At Night We Prey».



Εισιτήρια εδώ

Ο Θύτης στο Gagarin 205
20 Νοεμβρίου

Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες ράπερς των τελευταίων δύο δεκαετιών και μέλος του RNS crew, Δραστηριοποιείται ασταμάτητα από τις αρχές των 00's, όπου και ξεκίνησε να γίνεται γνωστός μέσω ανεξάρτητων κυκλοφοριών και underground tapes. Εκτός από την δισκογραφική του πορεία όμως, ο Θύτης είχε και μία πολύ δυναμική παρουσία σε MC battles, στα οποία και έγινε γνωστός για την επιθετική ρυθμική τεχνική του και την ωμότητα των performances του.

Εισιτήρια εδώ. 

Monolink στο Fuzz Live Music Club
20 Νοεμβρίου

Το μουσικό στυλ του συνδέει την αφηγηματικότητα των τραγουδιών με τον ρυθμό των ηλεκτρονικών ήχων. Η κιθάρα μπλέκεται με τον ψηφιακό ήχο, οι δονήσεις του μπάσου με τα συναισθηματικά φωνητικά μέρη, η παθιασμένη σωματικότητα με τη διέγερση του μυαλού.



Εισιτήρια εδώ

Οι Shame στο Fuzz Live Music Club
17 Δεκεμβρίου

Η πεντάδα από το Νότιο Λονδίνο, με έντονη ενεργητικότητα στις ζωντανές εμφανίσεις τους και με frontman, τον Charlie Steen, υπόσχονται ένα show χωρίς ανάσα, με τραγούδια σαν τα “One Rizla”, “Alphabet”, “Gold Hole”, “Concrete”, “Water in the Well”, “Snow Day”, “Station Wagon”, “Tasteless”.

Εισιτήρια εδώ.

Οι Holy Monitor στην Death Disco
27 Νοεμβρίου

Οι Αθηναίοι psychedelic rockers θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους άλμπουμ "Southern Lights" σε ένα setlist με όλη τους τη δισκογραφία. Το ντεμπούτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2017. Συνδυάζοντας motorik ρυθμούς, υπνωτικά φωνητικά και κιθαριστικά riffs, η μπάντα χτίζει συμμετρικά μοτίβα μέσα σε μία τελετουργική ατμόσφαιρα ψυχεδελικής φρενίτιδας.



Εισιτήρια εδώ. 

IAMDDB στο Fuzz Live Music Club
16 Δεκεμβρίου

Ερχόμενη από το Manchester της Αγγλίας η IAMDDB διεκδικεί επάξια τον χαρακτηρισμό της «urban jazz βασίλισσας», συνδυάζοντας αρμονικά το Trap, την Jazz και το Hip Hop. Μια καλλιτέχνιδα της οποίας τα τραγούδια μιλούν για τη γυναικεία δύναμη, την εκπροσώπηση και την αποδοχή του εαυτού η Debrito έχει κερδίσει τη φήμη μιας από τις πιο υποσχόμενες καλλιτέχνιδες στη βρετανική αστική σκηνή.

Εισιτήρια εδώ. 

Moscow Death Brigade στο Temple
16 Δεκεμβρίου

Μία μουσική κολεκτίβα με αντιρατσιστικό στίχο, μίξη μουσικών ειδών και μέλη που… φοράνε μάσκες. Στο τελευταίο τους άλμπουμ Bad Accent Anthems κυριαρχούν έντεκα «ύμνοι» γεμάτοι punk, black metal, EDM, drum n’ bass, techno και rap.

Εισιτήρια εδώ

Calyces + ΛΔΛΜ στο Temple
17 Δεκεμβρίου

Οι Calyces ανήκουν σε εκείνα τα σχήματα που έκαναν τα πρώτα τους βήματα σε ένα κόσμο αποκομμένο από συναυλίες. Το 2020 χτίστηκε η φήμη αυτού του νέου συγκροτήματος που κουβαλάει τα παράσημα των βετεράνων μελών του (Tardive Dyskinesia, Revenge of The Giant Face, Insect Radio), μέσα από το "Impulse To Soar" album. Σε αυτή τη μια ώρα groovy alternative prog, οι Calyces έβαλαν τα θεμέλια για μια μακρά πορεία κι έχουν αφήσει μόνο τα live stages ανεπηρέαστα - τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Οι ΛΔΛΜ(ADAM) έχοντας αφιερώσει την περσινή χρονιά στην κυκλοφορία και το promotion του ντεμπούτου album τους "SUN", το οποίο απέσπασε άριστες διεθνείς κριτικές και τους έφερε σε επαφή με ένα ευρύ κοινό σε όλο τον πλανήτη, ξεκινούν τον συναυλιακό του κύκλο με μια εμφάνιση στην Αθήνα.



Εισιτήρια εδώ.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v