Ο Pi’erre Bourne στο Gagarin

Ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς του hip-hop, θα εμφανιστεί στην Αθήνα την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου.
Ο Pi’erre Bourne στο Gagarin
Διακεκριμένος παραγωγός, στιχουργός και τραγουδιστής ο Pi’erre Bourne, με έδρα την Ατλάντα, είναι ο καλλιτέχνης πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων με κομμάτια όπως το «Magnolia» του Playboi Carti και το «Gummo» του 6ix9ine. Έχει ξεχωρίσει για τις εξαιρετικές παραγωγές του, ενώ οι συνεργασίες του με αρκετούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως Kanye West, Travis Scott, 21 Savage, Lil Yachty, Young Nudy και πολλούς άλλους, τον έχουν ήδη καθιερώσει. 

Ενεργός και ως ράπερ, ο Pi’erre έχει ηχογραφήσει πολυάριθμα σόλο mixtapes και singles γεμάτα ατμοσφαιρικά beats, drums, synths και sound effects. Τον Ιούνιο του 2021 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «The Life of Pi'erre 5», το οποίο έχει τύχει ευρείας αναγνώρισης, όπου συναντάμε συνεργασίες με τους Playboi Carti, Lil Uzi Vert και Sharc. Με πολύ ξεχωριστή αισθητική, μοναδική επιδεξιότητα και ανορθόδοξα beats, ο ταλαντούχος Pi’erre Bourne έχει κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη διεθνή μουσική σκηνή αλλά και να βρίσκεται στην κορυφή του rap της νέας γενιάς.

 11 Νοεμβρίου

Gagarin 205

 Λιοσίων 205, Αθήνα

Εισιτήρια: 

12 € (περιορισμένη προπώληση) – SOLD OUT, 15 € (γενική προπώληση) – SOLD OUT, 18 €, VIP Εισιτήρια: 60 € (περιορισμένη προπώληση), 65 € (γενική προπώληση)

https://www.viva.gr/tickets/music/gagarin205/pierre-bourne/

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v