ΤΕΧΝΕΣΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές

Μετά τις δύο τελευταίες sold out παραστάσεις στο τέλος Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές, τη Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές

Μετά τις δύο τελευταίες sold out παραστάσεις στο τέλος Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει ξανά στο Θέατρο Άλσος για άλλες δυο μοναδικές βραδιές, τη Δευτέρα 11 & Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021.

Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Θέατρο Άλσος, ο Γιάννης Πάριος με πάθος και αυθεντικότητα θα μάς ταξιδέψει όπως κάνει πάντα, με ένα πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και θα μάς χαρίσει μοναδικές στιγμές και αμέτρητες συγκινήσεις.

Χρήσιμες πληροφορίες:

-Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

-Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

-Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

-Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα αναπροσαρμοστούν ανάλογα οι θέσεις σας, σύμφωνα με την επιλογή σας σε ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v