7 τραγούδια του Sting που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο Ηρώδειο

Ο Sting έρχεται για δύο μαγικές μουσικές βραδιές κάτω από την Ακρόπολη, κι εμείς σου φτιάχνουμε την playlist που θα ακούς μέχρι τότε.
7 τραγούδια του Sting που ανυπομονούμε να ακούσουμε στο Ηρώδειο
Ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο υπό το φως της Ακρόπολης υπόσχεται ο Sting, που καταφτάνει για δύο μοναδικές συναυλίες στο Ηρώδειο την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου. Περιττεύει μάλλον να αναφέρουμε ότι μετράμε ήδη αντίστροφα τις μέρες, για να σιγοτραγουδήσουμε μαζί του τα τραγούδια των Police, αλλά και εκείνα που σηματοδότησαν τη σόλο καριέρα του. Και από αυτά τα τελευταία θα ξεκινήσουμε την playlist που σου φτιάξαμε για να ανυπομονείς κι εσύ μαζί μας.

Desert Rose



Αν δεν έχεις δοκιμάσει τις δυνάμεις σου στα φωνητικά με ένα ελέι-ελέι εκεί στην αλλαγή της χιλιετίας, μάλλον δεν είσαι από τους ανθρώπους που τραγουδάνε στο μπάνιο τους (ή στα φανάρια της Κηφισίας, με τα παράθυρα του αυτοκινήτου ανεβασμένα). Στις κερκίδες του Ηρωδείου όμως, σίγουρα θα το κάνεις –ειδικά αν είσαι παιδί των 90s.

Roxanne



Και από τα 90s πάμε πίσω στα 70s (ταξίδι στον χρόνο υποσχεθήκαμε) για ένα από τα πιο εμβληματικά, τα πιο σπαραχτικά, τα πιο ατμοσφαιρικά τραγούδια των Police.

Every Breath You Take



Μιλώντας για εμβληματικά τραγούδια, αυτός ο σούπερ παρεξηγημένος ύμνος που έκανε κάποια στιγμή τον ίδιο τον Sting να πει σε συνέντευξή του «σταματήστε να το παίζετε σε γάμους, είναι ένα τραγούδι για την αρρωστημένη ζήλεια και την κτητικότητα» κατέχει αναμφισβήτητα την δική του θέση στο πάνθεον της δισκογραφίας των Police.

Englishman In New York



Για όποιον έχει αισθανθεί κάποια στιγμή της ζωής του ξένος σε ξένο τόπο –για όλους μας δηλαδή– μια από τις πρώτες επιτυχίες της σόλο καριέρας του Sting δεν θα πάψει ποτέ να προκαλεί ρίγη ανατριχίλας.

Fields of Gold



Το τραγούδι για το οποίο ο Paul McCartney δήλωσε πως θα ευχόταν να το είχε γράψει ο ίδιος, το απόλυτο ρομάντζο των 90s, ένα κομμάτι ικανό να σου προκαλέσει κατάθλιψη και να σου τη θεραπεύσει ταυτόχρονα.

Demolition Man



Από τα πιο rock’n’roll κομμάτια των Police, ο ύμνος όσων στις αρχές των 80s θεωρούσαν εαυτούς μια μείξη καταραμένου ποιητή και επαναστάτη χωρίς αιτία (όλων δηλαδή) το Demolition Man εξακολουθεί να ξεσηκώνει τα πλήθη κάθε φορά που ακούγεται σε συναυλία.

Message in a Bottle



Μπορείς να το αποκαλείς λανθασμένα Sending Out an SOS, κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει, αρκεί να συμφωνείς πως αν έπρεπε να συνοψίσουμε όλο τον ήχο και όλο το πνεύμα της δεκαετίας του ’80 σε ένα μόνο κομμάτι, μάλλον αυτό θα διαλέγαμε.

Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 1η Οκτωβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19.30
Η συναυλία ξεκινά στις 21.00

Τιμές Εισιτηρίων
VIP – 275€
Ζώνη Α – 159,50€
Ζώνη Β – 118,80€
Ζώνη Γ – 96,80€
Ζώνη Δ – 79,20€
Ζώνη Ε – 74,80€
Ζώνη ΣΤ – 57,20€
ΑΜΕΑ – 44€

Σημεία Προπώλησης
www.highpriority.gr
www.ticketmaster.gr
Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster 2108938111
Δίκτυο καταστημάτων Public

*Το Ηρώδειο είναι μικτός χώρος, επομένως όλοι οι θεατές θα είναι καθήμενοι και η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας θα είναι υποχρεωτική.

*Εισιτήρια για ΑΜΕΑ διατίθενται μόνο τηλεφωνικά από το Τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster (2108938111).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v