Tchaikovsky Symphony Orchestra: Grand Waltz στο Ηρώδειο

Μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες της Ευρώπης θα μας καθηλώσει με μια συναυλία κάτω από την Ακρόπολη.
Tchaikovsky Symphony Orchestra: Grand Waltz στο Ηρώδειο

Διάσημα βαλς του Τσαϊκόφσκι αλλά και υπέροχα βαλς άλλων διάσημων συνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας στο Ηρώδειο.


Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι ένας ύμνος στα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών, βαλς των Στράους, του Ντμίτρι Σοστακόβιτς, του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, του Αράμ Χατσατουριάν, του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του Γκεόργκι Σβιντίροφ, του Μιχαήλ Γκλίνκα, του Αλεξάντρ Γκλαζουνόφ κ.α.
Μια μοναδική ευκαιρία να δείτε μια σπουδαία συναυλία και να ταξιδέψετε σε όλες τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με τα ωραιότερα βαλς, την μουσική της αγάπης.

Σολίστ στο πιάνο γι’ αυτή την μαγική βραδιά, θα είναι το παιδί-θαύμα που διαπρέπει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, συγκεντρώνοντας βραβεία και επαίνους, ο οκτάχρονος Στέλιος Κερασίδης. Ο Στέλιος Κερασίδης έγινε το 2018, στα πέντε του χρόνια, ο νεότερος Έλληνας μουσικός που έπαιξε στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και λίγους μήνες αργότερα επελέγη να δώσει ρεσιτάλ στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Η συλλογή των βραβείων και των τροπαίων που έχει κατακτήσει γεμίζει έναν ολόκληρο τοίχο στο καθιστικό του σπιτιού του και στολίζει το πιάνο του. Έχει υποκλιθεί μπροστά σε χιλιάδες θεατές στις μεγαλύτερες αίθουσες του κόσμου, έχει απολαύσει θερμά χειροκροτήματα και έχει κατακτήσει ανυπόκριτο θαυμασμό από κοινό και κριτικούς. Συνθέτει δικές του μελωδίες από τα τέσσερά του χρόνια. Και στη διάρκεια της καραντίνας μια δική του σύνθεση, το «Βαλς της απομόνωσης», έγινε θέμα στο κεντρικό δελτίο του BBC World.

Ένας σπουδαίος συνθέτης, μια μεγάλη ορχήστρα, μια αξέχαστη βραδιά με μουσική που μαγεύει την ψυχή!

Η Tchaikovsky Symphony Orchestra (TSO) ιδρύθηκε το 1930 ως Grand Symphony Orchestra of All Union Radio and Central Television και ήταν η πρώτη συμφωνική ορχήστρα της Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και η πρώτη που ερμήνευσε διεθνές ρεπερτόριο εκτός ΕΣΣΔ. Πολλοί σημαντικοί συνθέτες, όπως οι Νικολάι Γκολοβάνοφ, Ντμίτρι Σοστακόβιτς, Σεργκέι Προκόφιεφ, Αράμ Χατσατουριάν, Γκεόργκι Σβιρίντοφ, εμπιστεύτηκαν την πρώτη εκτέλεση έργων τους στην TSO, που αναγνωρίστηκε γρήγορα ως μία από τις σημαντικότερες ορχήστρες του κόσμου. Το 1993 το Ρώσικο Υπουργείο Πολιτισμού την μετονόμασε σε Tchaikovsky Symphony Orchestra, για τον κεντρικό ρόλο των έργων του Τσαϊκόφσκι στο ρεπερτόριο της.

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΙ
Tchaikovsky Symphony Orchestra
Grand Waltz
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ: VLADIMIR FEDOSEYEV
ΣΟΛΙΣΤ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΕΡΑΣΙΔΗΣ

ΗΡΩΔΕΙΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 85 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: 72 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 62 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ: 52 ΕΥΡΩ
Δ ΖΩΝΗ: 42 ΕΥΡΩ
Ε ΖΩΝΗ: 32 ΕΥΡΩ
ΣΤ ΖΩΝΗ: 28 ΕΥΡΩ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΜΕΑ: 24 ΕΥΡΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v