Ο Χρήστος Νικολόπουλος μας συστήνει τις μούσες του

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, παρέα με τις μούσες του, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου, μας υπόσχονται μοναδικές βραδιές γεμάτες γλέντι και μπρίο.
Ο Χρήστος Νικολόπουλος μας συστήνει τις μούσες του
Δυο ξεχωριστές παραστάσεις στο ιστορικό Θέατρο Άλσος, την Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος διαχρονικός και σύγχρονος λαϊκός συνθέτης συντροφιά με τις μεγάλες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, την Ελένη Βιτάλη, τη Γλυκερία και την Πίτσα Παπαδοπούλου,  που ο Χρήστος τις θεωρεί μούσες του. 

Ο Χρήστος Νικολόπουλος την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει στο Θέατρο Άλσος ένα μουσικό πρόγραμμα από τα μεγάλα του τραγούδια.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με την Ελένη Βιτάλη έχει γράψει το "Παίξε Χρήστο επειγόντως" σε στίχους του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με τη Γλυκερία το "Άιντε μάτια μου γλυκά" του Μανώλη Ρασούλη, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου το "Δεν μετανιώνω" του Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά άλλα.

Το εντυπωσιακό σε αυτές τις συναυλίες του ιστορικού Θεάτρου Άλσους θα είναι το ότι οι τρεις μούσες του Χρήστου θα πουν και μεγάλες του επιτυχίες που τραγούδησαν σημαντικά ονόματα όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Στράτος Διονυσίου, ο Πασχάλης Τερζής και πολλοί άλλοι. Επίσης οι τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες μας θα τραγουδήσουν διασκευασμένα γνωστά και άγνωστα τραγούδια του συνθέτη.

Αυτές οι δύο συναυλίες είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναζήσουμε ιστορικές στιγμές.

Ο Χρήστος  Νικολόπουλος, η Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία και η Πίτσα Παπαδοπούλου, με μια 10 μελή ορχήστρα σας περιμένουν στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Άλσος.

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 21:00

‘Ώρα εισόδου κοινού: 19:00

Προπώληση: www.viva.gr


*** Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 8 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι εάν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Ο νόμος δεν ορίζει να γνωρίζονται μεταξύ τους οι θεατές αλλά ορίζει αποστάσεις ανά ομάδες θέσεων τις οποίες τηρούμε. Εάν δοθούν νέες οδηγίες θα προσαρμοστούμε σε αυτές και θα προσαρμόσουμε αντίστοιχα τις θέσεις σας, τηρώντας την επιλογή σας σε ζώνη.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v